Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Paris Jackson 2 yıllık ilişkisini bitirdi

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
ABD'li unlu şarkıcı Michael Jackson'ın kızı Paris Jackson, 2 yıldır birlikte olduğu muzisyen Gabriel Glenn'le olan ilişkisini noktaladı. Pop muziğin efsane ismi Michael Jackson'ın kızı Paris Jackson, ozel hayatıyla ilgili gundeme gelmeye devam ediyor.
TMZ’nin haberine gore 22 yaşındaki Jackson, 2 yıldır beraber olduğu muzisyen Gabriel Glenn’den ayrıldı. İkiliye yakın kaynaklara gore ayrılık kararını dile doken Jackson oldu.
paris-jackson-2-yillik-iliskisini-bitirdi-5f2aab4b1d51d.jpg
Paris Jackson.

Muzik kariyerine odaklanmak istediği belirtilen Jackson’ın, Glenn’le arkadaş kalmaya karar verdiği oğrenildi.
Gectiğimiz gunlerde Glenn'le birlikte bir Facebook yayınına katılan Paris, hayranlarını şaşırtan itiraflarda bulunmuştu.
paris-jackson-2-yillik-iliskisini-bitirdi-5f2aab4b76512.jpg
Kendisini eşcinsel olarak tanımlayan Paris, Gabriel'le olan ilişkisine dair, “Bir erkekle birlikte olabileceğimi duşunmezdim. Bir kadınla evleneceğimi duşunurdum. Erkeklerden daha cok kadınlarla cıktım” demişti.
paris-jackson-2-yillik-iliskisini-bitirdi-5f2aab4bc5e64.jpg

İLGİLİ HABERParis Jackson'dan şaşırtan itiraf: Penisi olmayan bir adamla cıkmıştım