Magazin Editor
Magazin Habercisi
ABD'li unlu şarkıcı Michael Jackson'ın kızı Paris Jackson, 2 yıldır birlikte olduğu muzisyen Gabriel Glenn'le olan ilişkisini noktaladı. Pop muziğin efsane ismi Michael Jackson'ın kızı Paris Jackson, ozel hayatıyla ilgili gundeme gelmeye devam ediyor.
TMZ’nin haberine gore 22 yaşındaki Jackson, 2 yıldır beraber olduğu muzisyen Gabriel Glenn’den ayrıldı. İkiliye yakın kaynaklara gore ayrılık kararını dile doken Jackson oldu.
Paris Jackson.
Muzik kariyerine odaklanmak istediği belirtilen Jackson’ın, Glenn’le arkadaş kalmaya karar verdiği oğrenildi.
Gectiğimiz gunlerde Glenn'le birlikte bir Facebook yayınına katılan Paris, hayranlarını şaşırtan itiraflarda bulunmuştu.
Kendisini eşcinsel olarak tanımlayan Paris, Gabriel'le olan ilişkisine dair, “Bir erkekle birlikte olabileceğimi duşunmezdim. Bir kadınla evleneceğimi duşunurdum. Erkeklerden daha cok kadınlarla cıktım” demişti.
İLGİLİ HABERParis Jackson'dan şaşırtan itiraf: Penisi olmayan bir adamla cıkmıştım
TMZ’nin haberine gore 22 yaşındaki Jackson, 2 yıldır beraber olduğu muzisyen Gabriel Glenn’den ayrıldı. İkiliye yakın kaynaklara gore ayrılık kararını dile doken Jackson oldu.
Muzik kariyerine odaklanmak istediği belirtilen Jackson’ın, Glenn’le arkadaş kalmaya karar verdiği oğrenildi.
Gectiğimiz gunlerde Glenn'le birlikte bir Facebook yayınına katılan Paris, hayranlarını şaşırtan itiraflarda bulunmuştu.
İLGİLİ HABERParis Jackson'dan şaşırtan itiraf: Penisi olmayan bir adamla cıkmıştım