Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

HYBE İle Mücadelesinde Bir Kez Daha Kazanan Min Heejin’den Kutlama Selfie’si

prenses

Member
Çok neşeli görünüyor ㅎㅎ Bugün kim bilir ne kadar mutlu hissetmiştir ㅋㅋㅋㅋ

AVvXsEhddnYwCShbjGRhlWCUDODsDfvXFnSCl7OwubH2h-jEoMRDtkW5BAWwbi0VPBl1BGzUrMLuD7pDu0AxV8NfoVc8saeMC-hNeuSjOhUsh6pXiaGWTmUMf33uPmLLU-OAJvwtNHOlOiFabmn2PfaTKN1qJwQ0SE6LiJtIqT91qo5em1qKoBHRMffMAEJnvJyx

AVvXsEimOHREzgjlBw9SiZCIs5fCojYEVFoMzF4LGhp_FYbUcq0H3mYN1XfdpdeeELWo63iQrdpMxNFrU-TbRU7L8Fl6yODbAhri1sTtfHczfYV2sWYthS6qge843aKp_XhzF87Ho3uuNxRPtoITqlSEVlqo1kqonsTUOQ4ZG-Ymb6XoFJwiIHcNO2mGDhdBuS2y

Netizen yorumları:

1. Serian Heu kendini tamamen rezil etti ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ
  2. Bu arada, Min Heejin‘in biraz kilo aldığını görmek güzel, iyi besleniyor gibi görünüyor, bu rahatlatıcı. Bir süre önce verdiği bir konferansta biraz fazla zayıf göründüğü için endişelenmiştim.
  3. Çok komik ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ son zamanlarda o kadar çok kaybettikten sonra nihayet bir zafer kazandığı için çok heyecanlı olmalı.

Min Heejin şimdiye kadar tek bir kez bile kaybetmedi.

-Gerçekten, Min Heejin şu an kelimenin tam anlamıyla sıfır kayıpla gidiyor ㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

1. O triko kazak 1 milyon KRW’dan fazla.
  2. HYBE ile olan davasında Min Heejin‘i kesinlikle destekliyorum.
  3. Vay canına, ama yorumlara bakınca onun 50’li yaşlarında olduğunu öğrenince şoke oldum. Hiç öyle göstermiyor.
  4. Üst yönetici Min Heejin çok güzel ㅠㅠ
  5. Vay be, 50’li yaşlarında bu kadar genç mi görünüyor? Tarzına ve ne kadar iyi giyindiğine özendim.
  6. Serian Heu ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ Kulağa bir küfür gibi geliyor ㅋㅋㅋ
  7. Min Heejin‘in genellikle ne yediğine bakarsanız, yağlı yiyeceklerden kaçınır, çok küçük porsiyonlar tercih eder ve sağlıklı beslenir.

Editör Notu: Yorumlarda geçen “Serian Heu” (Heose-ryeon) ismi, Korece’de “gösterişçi” anlamına gelen kelimelerle benzer bir tınıya sahip olduğu için kelime oyunu olarak kullanılmıştır.

Kaynak: pannchoa

The post HYBE İle Mücadelesinde Bir Kez Daha Kazanan Min Heejin’den Kutlama Selfie’si appeared first on KoreZin.