Çok neşeli görünüyor ㅎㅎ Bugün kim bilir ne kadar mutlu hissetmiştir ㅋㅋㅋㅋ
Netizen yorumları:
–Min Heejin şimdiye kadar tek bir kez bile kaybetmedi.
-Gerçekten, Min Heejin şu an kelimenin tam anlamıyla sıfır kayıpla gidiyor ㅋㅋㅋㅋㅋㅋ
Editör Notu: Yorumlarda geçen “Serian Heu” (Heose-ryeon) ismi, Korece’de “gösterişçi” anlamına gelen kelimelerle benzer bir tınıya sahip olduğu için kelime oyunu olarak kullanılmıştır.
Kaynak: pannchoa
The post HYBE İle Mücadelesinde Bir Kez Daha Kazanan Min Heejin’den Kutlama Selfie’si appeared first on KoreZin.
Netizen yorumları:
- Serian Heu kendini tamamen rezil etti ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ
- Bu arada, Min Heejin‘in biraz kilo aldığını görmek güzel, iyi besleniyor gibi görünüyor, bu rahatlatıcı. Bir süre önce verdiği bir konferansta biraz fazla zayıf göründüğü için endişelenmiştim.
- Çok komik ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ son zamanlarda o kadar çok kaybettikten sonra nihayet bir zafer kazandığı için çok heyecanlı olmalı.
–Min Heejin şimdiye kadar tek bir kez bile kaybetmedi.
-Gerçekten, Min Heejin şu an kelimenin tam anlamıyla sıfır kayıpla gidiyor ㅋㅋㅋㅋㅋㅋ
- O triko kazak 1 milyon KRW’dan fazla.
- HYBE ile olan davasında Min Heejin‘i kesinlikle destekliyorum.
- Vay canına, ama yorumlara bakınca onun 50’li yaşlarında olduğunu öğrenince şoke oldum. Hiç öyle göstermiyor.
- Üst yönetici Min Heejin çok güzel ㅠㅠ
- Vay be, 50’li yaşlarında bu kadar genç mi görünüyor? Tarzına ve ne kadar iyi giyindiğine özendim.
- Serian Heu ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ Kulağa bir küfür gibi geliyor ㅋㅋㅋ
- Min Heejin‘in genellikle ne yediğine bakarsanız, yağlı yiyeceklerden kaçınır, çok küçük porsiyonlar tercih eder ve sağlıklı beslenir.
Editör Notu: Yorumlarda geçen “Serian Heu” (Heose-ryeon) ismi, Korece’de “gösterişçi” anlamına gelen kelimelerle benzer bir tınıya sahip olduğu için kelime oyunu olarak kullanılmıştır.
Kaynak: pannchoa
The post HYBE İle Mücadelesinde Bir Kez Daha Kazanan Min Heejin’den Kutlama Selfie’si appeared first on KoreZin.