Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aramızdan Ayrılışıyla Hepimizi Yasa Boğan Huysuz Virjin'in TV Ekranlarında Akıllarımı

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
İyi ki gectin bu dunyadan! [h=2]Tum Turkiye olarak, Canımız Seyfi Dursunoğlu'nu kaybetmenin uzuntusunu yaşıyoruz maalesef...[/h]
aramizdan-ayrilisiyla-hepimizi-yasa-bogan-huysuz-virjin-in-tv-ekranlarinda-akillarimiza-kazinan-unutulmaz-anlari-5f131db2519e2.jpg

'Huysuz Virjin' Karakteriyle Tanınan Seyfi Dursunoğlu Hayatını Kaybetti - [h=2]Bitmek tukenmek bilmeyen yaşam enerjisi, cocukluğumuzu aydınlatan şen kahkahalarıyla "Bir insanın huysuzluğu bile bu kadar mı guzel olur?" dedirtti hep bize...[/h]
aramizdan-ayrilisiyla-hepimizi-yasa-bogan-huysuz-virjin-in-tv-ekranlarinda-akillarimiza-kazinan-unutulmaz-anlari-5f131db32d74b.jpg

[h=2]Ne yazık ki dun sadece Huysuz Virjin'i değil, cocukluğumuzu ve kahkahalarımızı da kaybettik... Bircok isim de Seyfi Dursunoğlu'na, namıdiğer Huysuz Virjin'e veda mesajları yayınladı...[/h]7'den 70'e Herkesin Hayatına Dokunan Seyfi Dursunoğlu Namıdiğer Huysuz Virjin'in Ardından Paylaşılan Veda Mesajları - [h=2]Aramızdan ayrılışının ardından kendisinin unutulmaz anları da sosyal medyada geniş yer buldu...[/h]
Seyfi Dursunoğlu'nu Enver Aysever'in sorduğu gereksiz bir soruya verdiği bu cevapla hatırlayacağım hep. pic.twitter.com/CgJYzEs8Pm— Sergen (@siyahkartus) 17 Temmuz 2020
Seni izleyerek buyudum ben... Gule gule Seyfi Dursunoğlu, iyi ki vardın Huysuz Virjin... pic.twitter.com/ebTNMjJhV7— Ceylan Larousse * (@ceylanlarus) 17 Temmuz 2020
Gule gule #HuysuzVirjin... pic.twitter.com/ZoxRebW886— 32. Gun Arşivi (@32gunarsivi) 17 Temmuz 2020
[h=2]Onun bu dunyadan kırgın bir şekilde gittiğini duşunmek bile cok ama cok uzucu...[/h]
"45 sene evvelki Turkiye beni kabul etti de 45 yıl sonraki mi kabul etmeyecek" Cok kıymetli bir insanı uzdunuz. #huysuzvirjin pic.twitter.com/uWVe9AhHLx— Fatih Koparan (@ifkoparan) 17 Temmuz 2020
Hoşcakal Seyfi DursunoğluNe guzel bir renktin pic.twitter.com/tGFqHcsckM— meric keskin (@otekidunyali) 18 Temmuz 2020
1996 senesinde, kopru gişelerinde doktururken. #HuysuzVirjin pic.twitter.com/4r8XU8H6r3— Taci Kalkavan (@taci_kalkavan) 17 Temmuz 2020
[h=2]Boğazımıza bir yumru oturdu...[/h]
“Beni, gormediğiniz zamanda da sevin lutfen...”Sizi her zaman seveceğiz #HuysuzVirjin pic.twitter.com/HTRiPqGWqb— KAFA Dergisi (@kafadergisi) 17 Temmuz 2020
Akıllara gelen o roportaj.. Boğazım duğumlendi.. Huzur icinde uyu Seyfi Dursunoğlu #huysuzvirjin pic.twitter.com/lxZah4fgFR— umit (@fuerzaBesiktas) 17 Temmuz 2020
''40 senedir calıştık, biz artık eski dost olduk. Sizler gibi dostum olduğu icin ne mutlu bana!'' #huysuzvirjin #seyfidursunoğlupic.twitter.com/8uV8PjGkCE— Filmlerden Kareler (@filmdenkare) 17 Temmuz 2020
Saygı, sevgi ve rahmetle... #seyfidursunoğlu #huysuzvirjin pic.twitter.com/CbS9OwR22u— Cevrimici (@cevrimicihaber) 17 Temmuz 2020
Seyfi Dursunoğlu muhteşem bir adamdı. Onu her Popstar bolumlerinde İbrahim Tatlıses'e verdiği medeniyet dersleriyle hatırlayacağım. Mekanı cennet olsun. #huysuzvirjin pic.twitter.com/3QgVrWczkb— Komutan Logar (@_KomutanLogar) 17 Temmuz 2020
İyi ki gectin bu dunyadan, iyi ki hayatımıza guzellikler kattın! Seni goremesek de hep seveceğiz! Seyfi Dursunoğlu, Tum Mal Varlığını Cağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne Bağışlamış