Magazin Editor
Magazin Habercisi
İyi ki gectin bu dunyadan! [h=2]Tum Turkiye olarak, Canımız Seyfi Dursunoğlu'nu kaybetmenin uzuntusunu yaşıyoruz maalesef...[/h]
'Huysuz Virjin' Karakteriyle Tanınan Seyfi Dursunoğlu Hayatını Kaybetti - [h=2]Bitmek tukenmek bilmeyen yaşam enerjisi, cocukluğumuzu aydınlatan şen kahkahalarıyla "Bir insanın huysuzluğu bile bu kadar mı guzel olur?" dedirtti hep bize...[/h]
[h=2]Ne yazık ki dun sadece Huysuz Virjin'i değil, cocukluğumuzu ve kahkahalarımızı da kaybettik... Bircok isim de Seyfi Dursunoğlu'na, namıdiğer Huysuz Virjin'e veda mesajları yayınladı...[/h]7'den 70'e Herkesin Hayatına Dokunan Seyfi Dursunoğlu Namıdiğer Huysuz Virjin'in Ardından Paylaşılan Veda Mesajları - [h=2]Aramızdan ayrılışının ardından kendisinin unutulmaz anları da sosyal medyada geniş yer buldu...[/h]
'Huysuz Virjin' Karakteriyle Tanınan Seyfi Dursunoğlu Hayatını Kaybetti - [h=2]Bitmek tukenmek bilmeyen yaşam enerjisi, cocukluğumuzu aydınlatan şen kahkahalarıyla "Bir insanın huysuzluğu bile bu kadar mı guzel olur?" dedirtti hep bize...[/h]
[h=2]Ne yazık ki dun sadece Huysuz Virjin'i değil, cocukluğumuzu ve kahkahalarımızı da kaybettik... Bircok isim de Seyfi Dursunoğlu'na, namıdiğer Huysuz Virjin'e veda mesajları yayınladı...[/h]7'den 70'e Herkesin Hayatına Dokunan Seyfi Dursunoğlu Namıdiğer Huysuz Virjin'in Ardından Paylaşılan Veda Mesajları - [h=2]Aramızdan ayrılışının ardından kendisinin unutulmaz anları da sosyal medyada geniş yer buldu...[/h]
Seyfi Dursunoğlu'nu Enver Aysever'in sorduğu gereksiz bir soruya verdiği bu cevapla hatırlayacağım hep. pic.twitter.com/CgJYzEs8Pm— Sergen (@siyahkartus) 17 Temmuz 2020
Seni izleyerek buyudum ben... Gule gule Seyfi Dursunoğlu, iyi ki vardın Huysuz Virjin... pic.twitter.com/ebTNMjJhV7— Ceylan Larousse * (@ceylanlarus) 17 Temmuz 2020
Gule gule #HuysuzVirjin... pic.twitter.com/ZoxRebW886— 32. Gun Arşivi (@32gunarsivi) 17 Temmuz 2020
[h=2]Onun bu dunyadan kırgın bir şekilde gittiğini duşunmek bile cok ama cok uzucu...[/h]"45 sene evvelki Turkiye beni kabul etti de 45 yıl sonraki mi kabul etmeyecek" Cok kıymetli bir insanı uzdunuz. #huysuzvirjin pic.twitter.com/uWVe9AhHLx— Fatih Koparan (@ifkoparan) 17 Temmuz 2020
Hoşcakal Seyfi DursunoğluNe guzel bir renktin pic.twitter.com/tGFqHcsckM— meric keskin (@otekidunyali) 18 Temmuz 2020
1996 senesinde, kopru gişelerinde doktururken. #HuysuzVirjin pic.twitter.com/4r8XU8H6r3— Taci Kalkavan (@taci_kalkavan) 17 Temmuz 2020
[h=2]Boğazımıza bir yumru oturdu...[/h]“Beni, gormediğiniz zamanda da sevin lutfen...”Sizi her zaman seveceğiz #HuysuzVirjin pic.twitter.com/HTRiPqGWqb— KAFA Dergisi (@kafadergisi) 17 Temmuz 2020
Akıllara gelen o roportaj.. Boğazım duğumlendi.. Huzur icinde uyu Seyfi Dursunoğlu #huysuzvirjin pic.twitter.com/lxZah4fgFR— umit (@fuerzaBesiktas) 17 Temmuz 2020
''40 senedir calıştık, biz artık eski dost olduk. Sizler gibi dostum olduğu icin ne mutlu bana!'' #huysuzvirjin #seyfidursunoğlupic.twitter.com/8uV8PjGkCE— Filmlerden Kareler (@filmdenkare) 17 Temmuz 2020
Saygı, sevgi ve rahmetle... #seyfidursunoğlu #huysuzvirjin pic.twitter.com/CbS9OwR22u— Cevrimici (@cevrimicihaber) 17 Temmuz 2020
Seyfi Dursunoğlu muhteşem bir adamdı. Onu her Popstar bolumlerinde İbrahim Tatlıses'e verdiği medeniyet dersleriyle hatırlayacağım. Mekanı cennet olsun. #huysuzvirjin pic.twitter.com/3QgVrWczkb— Komutan Logar (@_KomutanLogar) 17 Temmuz 2020
İyi ki gectin bu dunyadan, iyi ki hayatımıza guzellikler kattın! Seni goremesek de hep seveceğiz! Seyfi Dursunoğlu, Tum Mal Varlığını Cağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne Bağışlamış