Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Zeynep Turkeş evli mi eşi Can Yalman kimdir ne iş yapıyor?

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
zeynep-turkes-evli-mi-esi-can-yalman-kimdir-ne-is-yapiyor.jpg

[h=2]90'lı yıllara damga vuran şarkıcı Zeynep Turkeş'in hayatı merak konusu oldu. Ah Memedim şarkısı ile milyonlarca kez dinlenen Zeynep Turkeş 44 yaşında ve aslen İzmitli. Zeynep Turkeş 2018 yılında Can Yalman ile evlendi.[/h] Abone ol Zeynep Turkeş bilinen adıyla Zeynep, 90'lı yıllara damga vuran şarkıcılardan biri. 1995 yılında yayınladığı 'İnadı Bırak' adlı albumuyle başarılı bir cıkış yakalayan Zeynep, albumun hit şarkıları ile Memedim Zeynep ve İnadı Bırak Zeynep olarak anıldı.
Ah Mehmedim' şarkısı ile milyonların gonlunde taht kuran Zeynep, uzun suredir gozlerden uzak bir yaşam suruyor. Peki, Şarkıcı Zeynep (Zeynep Turkeş) kimdir, kac yaşında?
zeynep-turkes-evli-mi-esi-can-yalman-kimdir-ne-is-yapiyor-5f9edc6c0d6da.png

Zeynep Turkeş ya da bilinen adıyla Zeynep, 21 Kasım 1975 tarihinde İzmit Kocaeli’de dunyaya geldi. Fransa Straaburg "Liberman" okulunda okudu. Bu sayede Fransızca oğrenen Zeynep, İzmit'ten sonra Bodrum'da yaşamaya başladı. İTU Devlet Konservatuvarı Şan Bolumunu kazandı. 1987 yılında konservatuvara başladı. 6 yıl enstrumantal ve Turk Musikisi, 5 yıl da şan bolumunde okudu. 1995 yılında yayınladığı "İnadı Bırak" adlı albumuyle başarılı bir cıkış yakalayan Zeynep, albumun hit şarkıları ile Memedim Zeynep ve İnadı Bırak Zeynep olarak anıldı.
zeynep-turkes-evli-mi-esi-can-yalman-kimdir-ne-is-yapiyor-5f9edc6c6dca1.png

1992 yılında buz patenine ilgi duydu ve buz pateni yapmaya başladı. Bu alanda Turkiye capında bir birincilik ve bir ucunculuk kazandı.
11 Ocak 1995'te ilk albumu "İnadı Bırak"ı yayınladı. İbrahim Erkal besteleri yer alan bu albumde, "İnadı Bırak", "Mehmedim", "Bana Gore Değil" ve "Olduğun Gibi Kal" parcalarına klip cekildi.
zeynep-turkes-evli-mi-esi-can-yalman-kimdir-ne-is-yapiyor-5f9edc6ccacbf.png

"İnadı Bırak", "Bana Gore Değil" ve "Mehmedim" şarkılarının da hit olmasıyla başarılı bir cıkış yakalayan Zeynep, ertesi yıl Mayıs ayında ikinci albumu "Dudaklarımda Sevdan"ı yayınladı. "Hadi Hadi", "Yanarım" ve "Kolla Kendini" gibi parcalar buyuk ilgi gordu. Bu sefer onceki albume gore daha bir sert gorunumle cıkan Zeynep, yine 1996 yılında askerler icin pek cok konserde yer aldı. Golbaşı, Ankara'da olağanustu hal bolgesinden tedavi icin gelen, AMPUTE (savaşta kolunu, bacağını kaybeden) gazi askerler icin duzenlenen moral gunune katıldı.
Temmuz 1998'de cıkardığı "İlk Aşk - Adamım" albumuyle ve albumden cıkan "Her şeyimsin" ve "Elimden Bir Şey Gelmez" hit parcalarıyla başarısını surdurdu. 1999 yılında konservatuvardan mezun olan Zeynep, 2 Haziran 2000'de yayınladığı dorduncu albumu "Halalzade" ile onceki albumlere nazaran daha az ilgi gordu. 25 Temmuz 2001'de ilk single calışması "Kork Benden - Get Scare of Me" buyuk beğeni topladı. Single'da "Kork Benden"'in remixleri dışında "Yureğime Gomdum Seni" isimli bir parca ve remixi bulunuyordu.
Ekim 2003'te "Kara Kaplı Kitap" adlı beşinci albumunu cıkardı. Muziğe dort yıl ara verdikten sonra Temmuz 2007'de "Yıkıl" albumuyle donuş yaptı. "Yıkıl Karşımdan" şarkısıyla beğeni toplasa da, albumun satış başarısı az oldu. 25 Eylul 2008'de "Mayın" adlı iki parcalık bir single yayınladı, hemen bu single'dan sonra, "Yıkıl" albumuyle birlikte "Mayın & Yıkıl" adlı yeni bir album olarak yayınladı. "Mayın" adlı turkuyu 1996 yılındaki AMPUTE gazi askerler icin duzenlenen moral gecesindeki mayın sebebiyle bacağı kopan bir askerin isteğiyle daha onceden bestelediği oğrenildi.
sizlere www.magazin.biz.tr farkıyla sunulmuştur