Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Zeynep Mansur kimdir, kac yaşında?

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Zeynep Mansur, ilk sahne deneyimini 17 yaşında Ankara’nın onemli gazinolarından birinde yaşadı. Mansur, şarkıcılığının yanı sıra yazarlık, modellik, oyunculuk, sunuculuk gibi bircok farklı sektorle ilgilenmekte. İşte Zeynep Mansur'un hayatıyla ilgili detaylar... ZEYNEP MANSUR KİMDİR?
Zeynep Mansur, 22 Nisan 1976 tarihinde Ankara'da dunyaya gelmiştir. Mısırlı bir baba ve Arnavut Turk kokenli bir annenin dort cocuğunun ucuncusudur. İki abisi, bir kız kardeşi vardır.
17 yaşında ilk olarak Ankara'da, o yılların cok onemli bir gazinosu olan Altınnal Gazinosu'nda sahne aldı. 1998 yılında Ankara'dan İstanbul'a geldi. İstanbul'da ceşitli gazino ve barlarda sahne aldı. 2000 yılında sozlerini kendisinin yazdığı “Beyaz Sevdalar” isimli albumunu cıkardı. Ardından 2003 yılında “Yuzde Yuz Severim”, 2007'de “Sen Nasıl İstersen”, 2013 yılında “Yudum Yudum” ve 2016 yılında “Yine Bana Zor Geliyor” albumlerini cıkardı.
Şarkıcılığının yanı sıra yazdığı kitaplar ile calışma hayatına devam etti. 2003 yılında duz yazılardan oluşan ilk kitabı -kaybettiği dedesine ithaf ettiği- “Sarı Saclarımı Kestim”i cıkardı. Ardından, “Platonik Bir Aşk” ve onun devamı niteliğinde olan “Gidiyorum Bu Aşktan” isimli romanlarını yayınladıktan sonra, ilişkilere yonelik “Ben Erkek Olsaydım” isimli kitabı yayınlandı. 2014 yılında ise “Sonbahar” isimli bir roman yazdı.
Sosyal sorumluluk projelerine de her zaman destek veren Zeynep Mansur, Boğa burcudur.
ZEYNEP MANSUR’UN ALBUMLERİ
Beyaz Sevdalar (2000)
Yuzde Yuz Severim (2004)
Sen Nasıl İstersen (2006)
Yudum Yudum (2013)
Yine Bana Zor Geliyor (2016)
ZEYNEP MANSUR’UN KİTAPLARI
Sarı Saclarımı Kestirdim (2003)
Platonik Aşk (2004)
Gidiyorum Bu Aşktan (2005)
Ben Erkek Olsaydım (2009)
ZEYNEP MANSUR’UN ROL ALDIĞI DİZİLER
2012 – Araf Zamanı (Konuk Oyuncu) (TV Dizisi)
2010 – Gecekondu (Kendisi) (TV Programı)
2009 – Hicran Yarası (Filiz) (TV Dizisi)
1998 – Bizim Mahalle (TV Dizisi)
1992 – Aşık Oldum (TV Dizisi)