Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Zeynep Demirel: Volkan ile ilk başlarda tanışmak istemedim

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
2009 Miss Belcika Guzeli Zeynep Sever Demirel, Eylul 2010'da dunyaevine girdiği Fenerbahceli Volkan Demirel ile tanışma hikayesini ilk kez anlattı. Zeynep Demirel, "Volkan beni gordu, telefon numaramı istedi. Tabii 'futbolcu' denince geri adım attım. Volkan'ı tanıyordum, bildiğim bir isimdi o yuzden istemedim" dedi. ‘Moda ve Sosyete’ programına konuk olan iki cocuk annesi Zeynep Sever Demirel, eşi Volkan Demirel ile nasıl tanıştığından bahsetti.
Zeynep Sever Demirel, “Turkiye’ye gelme olayım tam bir romantizm. Evlendim ve Turkiye’ye taşındım. Ablam Turkiye’de yaşıyor, biz de yaz ayları tatile Turkiye’ye geliyoruz. Lise oğrencisiyim o zamanlar. İstanbul’a geldiğim bir yaz arkadaşımızın doğum gunu vardı. Tesaduf eseri Volkan da aynı mekanda ve cocuğu tanıyor” ifadelerini kullandı.
“FUTBOLCU DENİNCE GERİ ADIM ATTIM”
Volkan’a futbolcu olmasından oturu uzun sure direndiğini belirten Zeynep Demirel, “Volkan beni gordu, telefon numaramı istedi. Tabii ‘futbolcu’ denince geri adım attım. Volkan’ı tanıyordum, bildiğim bir isimdi o yuzden istemedim. Facebook’tan ekledi, MSN’den ekledi. Ben hÂl direniyorum” dedi.
zeynep-demirel-volkan-ile-ilk-baslarda-tanismak-istemedim-5f940b4200820.jpeg
Fenerbahceli Volkan Demirel ile 2009 Belcika Guzeli Zeynep Kubra Sever, Eylul 2010’da nikah masasına oturmuştu. Kızları; Yade 8 Şubat 2013'te, Yeda Eylul 2017'de dunyaya gelmişti.

“TAKTİK-MAKTİK YOK”
Zeynep Sever Demirel sozlerine şu şekilde devam etti: “Taktik-maktik yok, futbolcu olması gercekten korkutuyor. Biraz zaman gecti, konuşmaya başladık. Bir sene sonra Turkiye’ye geldim, goruştuk. Volkan kendini bana kanıtladı. Bu şekilde başladı ilişkimiz. Şimdi 10 yılı geride bıraktık.”
zeynep-demirel-volkan-ile-ilk-baslarda-tanismak-istemedim-5f940b4221b07.jpg

İlginizi CekebilirZeynep Sever Demirel'den şaşırtan Donald Trump paylaşımı

zeynep-demirel-volkan-ile-ilk-baslarda-tanismak-istemedim-5f940b426646e.jpg

İlginizi CekebilirZeynep Demirel: 'En buyuk hayalim sinema filmi cekmek. Okuduğum bolumu bu yuzden sectim'

Son guncelleme: 12:03 - 23.10.2020