Magazin Editor
Magazin Habercisi
Erbatur Ergenekon: "Beşiktaş çok iyi ve istekli bir futbol oynadı. Orkun Kökçü liderliğinde, onun mücadelesiyle savunmadan hücuma çok güzel bir Beşiktaş vardı. İyi hazırlanmış bir Sergen Yalçın takımı vardı, izlemesi keyifliydi.Beşiktaş bugün oyuna bir ağırlık koydu, oyuna bir kontrol mekanizması yansıttı. Sergen Yalçın ve ekibiyle beraber futbolcuları konuşmak gerekiyor. Beşiktaş’ta önemli bir gelişim var, hedef de koyulmuş, bu çok belli.Beşiktaş bugün Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanarak sezonu tamamlarsa başarılı bir sezon geçirmiş olur.""Beşiktaş'ta oyunun gelişiminden hep bahsediyorduk zaten. Transferlerden sonra kimliği biraz daha olgunlaşan bir Beşiktaş olduğunu düşünüyorum saha içinde.Bunda Agbadou, Murillo ve Hyeon-gyu Oh'un çok önemli etkisi var. Artık oyuna ağırlık koyabiliyor Beşiktaş. Bugün Alanyaspor karşısında yaptığı da buydu; oyuna bir ağırlık koydu, kontrol mekanizması yansıttı.""Gelecek sezon ilk 11’in birer parçasıdır dediğim oyuncular çok net. Zaten Orkun Kökçü için “oyunun dünyası” diye söylemiştim. Bugün de müthiş bir gol attı.Olaitan’ın da gelişiminin göz ardı edilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Net olarak belki karar verme süreçlerinde biraz daha yükselmesi lazım ama o farkı gösteriyor.Hyeon-gyu Oh’u da yazarım. Hyeon-gyu Oh’un bugün yaptığı mücadele sahada çok netti. Fiziksel olarak savunma oyuncularını çok yıpratıyor, bugün de aynısını yaptı."Duhuliye.com