Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Zalim İstanbul’un finali yaklaştı, mutlu son mu mutsuz son mu olacak?

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Zalim İstanbul dizisinin 4 bolum sonra final yapacağına yonelik iddialar bir suredir konuşuluyor. Kanal D’nin Pazartesi akşamları ekrana getirdiği dizi, reytinglerinin duşmesi nedeniyle sıkıntılı bir surec yaşıyor. Dizinin senaryosuna yonelik eleştiriler de bu surece gelinmesine katkı sağladı.Zalim İstanbul’un finali 6 Nisan 2020 olarak gorunuyor. İzleyiciler de artık finalin engellenemez olduğunu goruyor. Ancak en azından mutlu bir final yapılması yonunde dilekler var.
“Final gelmesi uzucu ama inşallah herkes mutlu sonla biter” diyen bir izleyicinin yanı sıra bir başkası ise dizinin final yapmasını istemediklerini belirten yorumlar yapıyor.
Dizide izleyicilerin bir isteği gercek oldu. Şeniz, artık Nedim’in ilk hallerine dondu. Yani etme bulma dunyası dizide de kendini gosterdi. Nedim’in Şeniz’e nasıl davranacağı merak konusu.
İzleyiciler Nedim’in iyi birisi olarak kalmasını istese de senaryonun gidişatı sanki kotu olarak akıllarda kalacak gibi. Sosyal medyada da bu duruma itirazlar geldiğini belirtelim.
İşte Dizinin 16 Nisan Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 35.bolum fragmanı:
Haberleri instagram'da takip et --> @tvdizianaliz
Abone olun