Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Zafer Algoz’den Okan Bayulgen’e ağır suclama: Bizim işlerimizi kendi uzerine aldırmış

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Oyuncu Zafer Algoz, 'Julide Ateş'le 40' programına konuk oldu. Algoz, yıllar once Okan Bayulgen'le aralarının acılmasının nedenine ilişkin sorulan soruya, "Bizim yaratıcılığımızdaki işleri noterde kendi uzerine aldırmış" yanıtını verdi. Haber Global’de ‘Julide Ateş’le 40’ programına oyuncu Zafer Algoz konuk oldu. Oyuncuya sorulan “Cem Yılmaz’ı Okan Bayulgen’e tercih mi ettiniz?” sorusuna ictenlikle yanıt verdi.
Algoz, Okan Bayulgen icin, “Bizim yaratıcılığımızdaki işleri noterde kendi uzerine aldırmış. Baktım ki tatsızlık olacak cunku butun bunlar yaşandıktan sonra hicbir şey olmamış gibi hayata devam etmenin bir anlamı yok” ifadelerini kullandı.
“TURKİYE’NİN BİR NUMARASI”
Zafer Algoz, şunları soyledi:
* İkisi cok farklı. Okan Bayulgen bence radyo ve televizyon icin ideal biri. Ama Cem Yılmaz cok farklı biri. Benim olculerime gore 25 senedir falan Turkiye’nin 1 numarası. Hem komedyen olarak hem de yaptığı sinema filmleri, senaryolarıyla.
* Okan Bayulgen ile ‘Zaga’ ve ‘Televizyon Cocuğu’ doneminde beraber calışmıştık, yonetmenimiz de Şafak Bakkalbaşıoğlu’ydu. Oradaki konseptimizde hic yazılı metin yoktu. Bazen yazarlarla calışmak istedik, baktık kafamız onlara hic uygun değil doğaclama yapmaya karar verdik.
“BİZİM ADIMIZ NEDEN GECMİYOR?”
* Daha sonra ‘Dudu Teyze’ mesela benim bulduğum bir karakterdi. Cihangir’de oturuken evimin tam karşı katında bir kadın vardı. Oradan aşağıya bakarak cocukların oğlunun arabasına yanaşmasına sinir oluyordu. Kadın dikkatimi cekti ben de bunu Okan’a anlattım.
* Sonra biz bunu televizyonda kullanmaya başladık. Bir donem gectikten sonra şunu oğrendim ki orada yapmış olduğum, benim de yaratıcılığını ustlendiğim o işleri Okan bize haber vermeden kendisi gidip kendi ustune almış, noter uzerinde.
* Ben de o zaman sormuştum Okan’a, madem boyle bir şey yapıyorsun, noterden gidip bu projeleri tasdik ettiriyorsun, bizim neden adımız gecmiyor? Evet senin televizyon programında yapıyoruz ama benim neden adım gecmiyor?
“ŞOV DUNYASININ KURALLARI BOYLEDİR”
Algoz, sozlerine şu şekilde devam etti:
* E işte şov dunyasının kuralları boyledir’ falan dedi. Ben de ‘O zaman kusura bakma ben şov dunyasının kuralları değil, arkadaşlık kurallarına gore hayatımı devam ettiriyorum. Elbette şov dunyasının kuralları olabilir de boyle bir şey yapıyorsan benim haberimin olmasını dilerdim’ dedim.
* Sonra o donem ‘Dudu Teyze’ye bir reklam teklifi geldi. Sanıyorum 4 bolumluk bir bilgisayar reklamı yapmıştık ona. Oradan da kendine ait bir para istedi.
* Ben işlerimi gonul işleriyle devam ettiren biriyim. Baktım ki tatsızlık olacak cunku butun bunlar yaşandıktan sonra hicbir şey olmamış gibi hayata devam etmenin bir anlamı yok. İşin tadı kactı. Kırgınlık olunca vedalaşalım dedik, vedalaştık.
zafer-algoz-den-okan-bayulgen-e-agir-suclama-bizim-islerimizi-kendi-uzerine-aldirmis-5f8ad6995e863.jpeg

İlginizi CekebilirOkan Bayulgen: Instagram buyuk bir tiksintiyle sona erecek

zafer-algoz-den-okan-bayulgen-e-agir-suclama-bizim-islerimizi-kendi-uzerine-aldirmis-5f8ad699853b1.jpg

İlginizi CekebilirOkan Bayulgen'den carpıcı acıklamalar: Televizyondan uzaklaştırılmıştım

Son guncelleme: 10:51 - 16.10.2020