Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Zafer Algoz’den dikkat ceken Ozan Guven acıklaması

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Oyuncu Zafer Algoz, sevgilisi Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı iddia edilen Ozan Guven ile ilgili ilk kez konuştu ve "Elbette tasvip edilecek bir şey değil. Hepimiz uzulduk. Ama kalkıp da şunu demedik: Arkadaşımızın yanındayız" dedi. Ozan Guven ile bircok projede yer alan ve yakın arkadaşlığını surduren Zafer Algoz, Ertem Şener’in YouTube programı Sorgu Odası’nda sevgilisi Deniz Bulutsuz’u darp ettiği iddialarıyla gundem oldukca meşgul eden Ozan Guven ile ilgili samimi cevaplar verdi.
Guven'in yaptığını tasvip etmediğini soyleyen Algoz, şoyle dedi: “Elbette tasvip edilecek bir şey değil. Kadına, cocuğa, hayvana şiddet uygulayana lanet olsun. Ama yaşananları biz bilmiyoruz ki. Ne oldu da iş o noktaya geldi? Ozan'ı protesto ediyor senaristler. Bakıyorum; coğunluğu kadına şiddeti korukleyen senaryoları yazan adamlar. Ayıp değil mi? Şimdi burada bir tavır gosteriyorsun. O zaman kalk ‘Ben bu senaryoyu yazmam, burada kadına şiddet var' de. Şu anda Ozan da, o hanımefendi de eminim cok pişmandır. Kim boyle bir şeyden mutlu olabilir? Ya da kim gorup de ‘Ben arkadaşımın arkasındayım' diyebilir? Kimse kimseye şiddet uygulayamaz. O noktada devlet otoritesi devreye girer.”
“ŞU AN İŞ YARGI AŞAMASINDA…”
Zafer Algoz, “Can Yılmaz ve Cem Yılmaz tepki gosterdiler mi?” sorusunu da şoyle yanıtladı: “Niye boyle bir olay oldu diye hepimiz uzulduk. Kalkıp da şunu demedik: ‘Arkadaşımızın yanındayız'. Boyle bir şey yok. Şu an iş yargı aşamasında. Yarın obur gun barışıp davadan da vazgecebilirler.”
zafer-algoz-den-dikkat-ceken-ozan-guven-aciklamasi-5f365cd033056.jpg

İLGİLİ HABERAy Yapım'dan flaş Ozan Guven acıklaması!

zafer-algoz-den-dikkat-ceken-ozan-guven-aciklamasi-5f365cd0702ee.jpg

İLGİLİ HABEROzan Guven'in darbettiği Deniz Bulutsuz'un yeni fotoğraflarına SOZCU ulaştı

Son guncelleme: 10:37 - 14.08.2020