Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Zac Efron kaslı vucuda sahip olmaktan dolayı pişman olduğunu soyledi

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Zac Efron, bir YouTube kanalında yayınlanan programda, Baywatch filmi icin kas yaptığı vucudundan pişmanlık duyduğunu itiraf etti. Unlu oyuncu Zac Efron, 1990’lara damgasını vuran Baywatch dizisinin 2017’de cekilen film versiyonunda başrolde yer almış ve kaslı vucuduyla hayranlık uyandırmıştı. Gecen gun YouTube kanalında yayınlanan programa katılan Efron, vucudu ile ilgili ilginc itiraflarda bulundu. Filmdeki vucuduna bir daha asla donmek istemediğini soyleyen oyuncu, o vucuda sahip olabilmek icin zor gunler gecirdiğini anlattı ve “Kafayı yemiştim. Delirmiş gibi vucudum icin gerekli suyu, vucudumdan atmak icin caba sarfediyordum. Bu cok aptalcaydı” dedi.
zac-efron-kasli-vucuda-sahip-olmaktan-dolayi-pisman-oldugunu-soyledi-5e8c8cbd86bdb.jpg

Filmde Olympian Matt Brody karakterini canlandıran oyuncu, kas yapabilmek icin aylarca sıkı bir spor programı uyguladığını, organik protein ve sebze ile beslenerek vucut yağ duzeyini yuzde 5’te tuttuğunu da soyledi…
zac-efron-kasli-vucuda-sahip-olmaktan-dolayi-pisman-oldugunu-soyledi-5e8c8cbe13f0c.jpg

İLGİLİ HABERZac Efron belgesel cekimlerinde olumden dondu