Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yuva yıkmakla suclanan Tuğce Tayfur’dan olay sozler

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
İş insanı Tolga Bayar'ın eşi tarafından yuva yıkmakla suclanan Ferdi Tayfur'un kızı Tuğce Tayfur, sessizliğini bozdu. Şarkıcı Ferdi Tayfur ile oyuncu Necla Nazır’ın tek cocuğu olan muzisyen Tuğce Tayfur ile 7 yıllık eşi Taner Şafak’ın evliliği gecen yıl tek celsede bitmişti.
Bu evliliğinden bir oğlu bulunan Tuğce Tayfur’un evli bir adamla ilişki yaşadığı iddiası magazin gundemine bomba gibi duştu.
Bir magazin programına katılan Ebru Bayar, Tuğce Tayfur’un, eşi Tolga Bayar ile aşk yaşadığını one surdu.
Eşiyle aralarında hicbir sorun yokken Tayfur’un araya girdiğini ve boşanma aşamasına geldiklerini belirten Bayar, eşinin 1 aydır cocuğunu gormediğini de soyledi.
yuva-yikmakla-suclanan-tugce-tayfur-dan-olay-sozler-5f86b3680c879.jpeg
Tolga Bayar

“KASETLERİN ORTALIKTA DOLAŞIYOR”
Tuğce Tayfur, konuyla ilgili Instagram hesabından şu acıklamayı yaptı:
* Benim evli bir adamla, mutlu mesut evinde olan bir adamla işimin olmayacağını herkes bilir.
* Sen bunu bile bile ‘lades’ deyip, 5-6 yıl metres olmuşsun, ne anlatıyorsun? Ben bu adam davasını acana kadar arkadaşı oldum. Kimseyi kandırmadım, ne dediysem arkasındayım.
* He bu arada, keşke boyle olmasaydı, keşke daha farklı olsaydı her şey. Ama sen bana ahlak bekciliği yapmaya calışırken seks kasetlerin ortalıkta dolaşıyor.
* Anneme laf atana kadar onları kaldırt bence. Ben senin jenerasyonun olmamama rağmen annenin uyuşturucu sattığını biliyorum.
* Bu kadar şuursuz olman senin de bir şeyler kullanıyor olma ihtimalini destekliyor gibi.
Son guncelleme: 09:32 - 14.10.2020