Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yunus Bulbul’den Muhterem Nur ozru…

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Oyuncu ve şarkıcı Yunus Bulbul, katıldığı bir canlı yayında 'Muslum Gurses'i olduren Muhterem Nur'dur' şeklinde bir acıklamada bulunmuş ve cok tepki cekmişti. Bulbul, artan tepkiler sonrasında bir canlı yayına bağlandı ve soylediği sozlerden dolayı ozur diledi. Oyuncu ve şarkıcı Yunus Bulbul, hafta sonu katıldığı bir canlı yayında Muslum Gurses ve Muhterem Nur’un birbirlerine olan sevgisi konuşulurken son derece ilginc bir acıklamada bulunmuş ve Nur’un hayat arkadaşı Muslum Gurses’i oldurduğunu soylemişti.
Muhterem Nur’un, Muslum Gurses’i hasta olmadığı halde hastaneye goturduğunu ve onun rahatsızlanmasına neden olduğunu soyleyen Bulbul, program sonrasında kendisine gelen yoğun eleştirilere kayıtsız kalamadı.

CANLI YAYINDA OZUR DİLEDİ
Bulbul, konuyla ilgili olarak katıldığı bir canlı yayında şu ifadeleri kullandı:
*Muhterem Abla’nın Muslum Baba’nın uzerine cok duştuğu şeklinde bir acıklama yapmaya calıştım.
*’Muslum Gurses’i olduren Muhterem Nur’dur’ ifadelerinden kastım Muhterem Abla’nın Muslum Baba’nın uzerine cok fazla duşmesi ve Muslum Gurses’in hastane alerjisi olmasına rağmen boyle bir ısrarı surdurduğu icin onun rahatsızlanmasına neden olduğunu duşunmemdi.
*Kelimeyi ağzımdan bir gaf olarak cıkarttım, Muhterem Nur’a Allah’tan rahmet diliyorum. Onun yakınlarından ve Muslum Baba’nın tum hayranlarından ozur diliyorum.
yunus-bulbul-den-muhterem-nur-ozru-5f4ceac00dadd.jpg

İLGİLİ HABERŞarkıcı Yunus Bulbul'den 'Muslum Gurses'i olduren Muhterem Nur'dur' iddiası