Magazin Editor
Magazin Habercisi
Beşiktaş sahasında ligin son sırasında yer alan Karagümrük ile 0-0 berabere kaldı.Beşiktaş'ın efsane isimlerinden Metin Tekin, Vole'de katıldığı yayında Beşiktaş'ın Karagümrük maçıyla ilgili görüşlerini paylaştı.İşte Metin Tekin'in görüşleri:Metin Tekin: ‘’Beşiktaş 0-0'lık beraberlik ile ayrıldı Karagümrük maçından. Hemen hemen o düşme mücadelesi veren bir Karagümrük'ün artık mucizelere kaldı işi. Beşiktaş hem maçı kazanamadı hem de oyunu kazanamadı. Beşiktaş'ın tabii ki ligde hedefi kalmadı ama kupaya doğru odaklanmış Beşiktaş. Beşiktaşlılar, gelecek sene için ipuçları, izler bulmak istiyor ki seneye o yarış içinde olacak bir Beşiktaş yaratılabilecek mi, oluşturulabilecek mi? Sergen hoca sakin konuşuyor işte maçtan sonra. ‘Olur böyle’ diyor, Seneye yapacağız' diyor. Yorumcuyken pek öyle hoşgörü ile bakmıyordu. Ona sorduğunuzda da 'Ben her meslekte gerekeni yapacağım' diye gerekeni konuşuyorum' diyecektir. Bu da doğaldır. Ben ama kesinlikle ve kesinlikle gelecek sene Sergen hocayla yarışa başlanması taraftarıyım. Bu senenin hakikaten bir yarış senesi olarak ölçü alınamayacağını düşünüyorum. Ve bir adım atıldı, transfer anlamında söylüyorum. bir takım oluşturmaya çalışıyor. Ha oyun oluştu mu, onu çok tartışırım. Şu ana kadar ipuçlarını hiç de olumlu olduğunu düşünmüyorum ama seneye kesinlikle Sergen hocayla başlanması gerektiğini düşünüyorum ama oradan sonra kıyasıya bir yarışta eleştiri olacaktır muhakkak.''duhuliye.com