Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yokluğun cehennemin öbür adıdır...

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Kapalı tribünün varlığı "Yokluğun cehennemin öbür adıdır" diyen Ahmet Arif'e tüm aşıklar adına selam yollamaktır... Mesele bu kadar net ve sabittir... Aşk ve sevgi... Serdal Adalı'nın üç beş kişiye kızıp olayı genele yayması Ve bunun faturasını bütün bir tribüne çıkarması kolay kolay açıklanacak bir durum değildir...Serdal Adalı'nın bu yaşına kadar edindiği tüm dostlarının bu konuyla ilgili "Yapma sevgili başkan" diye aradığını biliyorum... Kendisinin de zaten en ufak rahmani adımda yumuşayacağı aşikardır... Bütün konu, olayı iyice öğrenerek doğru adımlar atmaktır...Yönetim kurulundan ve danışmanlarından da bir ricam olacak... Atılacak her adımın Beşiktaş menfaatlerini gözetir şekilde olması gerektiğini hepimiz biliyoruz. Bu tip olaylarda, başkanı doğru yönlendirmenin en asli göreviniz olduğunu düşünüyorum....Arkadaşlar, sevgili dert ortaklarım, değerli kardeşlerim şanlı Beşiktaş taraftarı... Dikkat ettiyseniz kapalı tribüne biçilen bilet fiyatlarından ekonomik dengesizlikten Bunları insanların vermesinin mümkün olmadığından, paradan puldan hiç bahsetmedim... Gerek yok.... Zira orasının herhangi bir para birimiyle kıyas yapılmayacak kadar manevi boyutu vardır...O tribün çok bedel ödemiştir İnsanların gençlikleri heba olmuştur o tribün için... O tribün namus meselesidir... O zalim, o katran boyası iş makineleri gelip o tribünü fiziken yıkmıştır ama içimizdeki tribün ateşini daha da harlamıştır...Kapalı, bir nesli sportif başarı olmadan Beşiktaşlı yapmış bir tribündür... Babadır, Anadır... Sevgili Başkan, Bu konuyu tekrar gözden geçirmenizi istirham ediyorum...Beşiktaş'ın huzura ihtiyacı vardır... Kamyon dolusu para harcayıp futbolcu alacağınıza, bir yaprak damlasında bir avuç mutluluk hepimizi ihya edecektir... Cepheleşmeden tek yumruk sahaya çıkmanın mutluluğunu siz Quaresma transferinden çok iyi bilirsiniz...Şu içinde olduğumuz tablo akıl alır mevzu değildir yoksa... Değerlerimizi yaşatmak hepimizin en asli görevi ve sorumluluğudur... Doğru hamle, açık zihin, mutlu yürek, güçlü tribün... İhtiyacımız budur... Beşiktaş camiasına sevgiyle hürmetle....Cenk Tosun'a.....Bir gazetecinin, Cenk Tosun'a bugüne kadar Beşiktaş'la ilgili size kimse bir şey sormadı mı demesinin üzerine, "Sevince bazı şeyleri yutmak zorunda kalıyorsunuz, taraftar haklı ama bir de benden dinleseler" mealinde bir şeyler söylemiş...İyi de birader! Tümer Metin kitap yazdı okuyan yok Sen ne anlatacaksın ki... Yanlışa düştükten sonra hikaye bitmiyor... Sana elli kere kal diye fiyat belirlediler Sen sana sunulan hiç bir şeyi kabul etmedin Yokuş yaptın 1 sene 1 buçuk sene oyaladın insanları Kılıçsoy'u bile kıskandığını düşünüyorum ispat edemem ama hissiyatım bu yönde...Sana elli kere yazdık Bayern Münih maçı var iki ay bekle öyle git Everton'a diye Santrforsuz çıktık biz Beşiktaş tarihinin en önemli maçına biliyorsun değil mi? Hem Everton demişken aklıma geldi Rekor paraya oraya gidiyorsun sonra tekrar Beşiktaş'a geliyorsun Sonra o kadar paranın içinde 300 binin, 500 binin hesabını yapıyorsun Aynaya bak sor bakalım kendine... Doğru mu yapmışsın?!?!İçten davransan doğal olsan bu kadar param var bundan sonra maneviyat ve değerlerim diye yürüsen şimdi baş köşede oturuyordun O yüzden dinleyecek bir şey yok kardeşim... İşin gücün rast gitsin... Bak keyfine…Alen Markaryan Akşam