Magazin Editor
Magazin Habercisi
Milliyet gazetesine konuşan unlu oyuncu, programı kendisi icin bir hayat okulu olarak tanımladı. Oğuzhan Koc, şoyle konuştu. “Cok Guzel Hareketler’ dev bir hayat okuluydu benim icin. Yılmaz abinin oğrettikleri ve anlattıkları, yaptığım her işe ve kariyerime kesinlikle doğrudan yansıdı. Kendisiyle tanışmak ve onun oğrencisi olmak, 21 yaşında bir gencin başına gelebilecek en guzel şeylerden biriydi ve ben bunu yaşadım. Ondan daha cok şey oğreneceğim elbet.”
Eser Yenenler ve İbrahim Buyukak ile birlikte tv8’de yaptıkları 3 Adam programı ile dikkat ceken Oğuzhan Koc, gecmişten bir anısını da anlattı. Cok Guzel Hareketler Bunlar ekibinin cok sevildiği donemde, ekibi bir hayli şaşırtan bir olay yaşanmış.
Oğuzhan Koc, anısını şu sozlerle aktardı: “Cok Guzel Hareketler donemi cok guvendiğimiz bir skec yazmıştık. Eser, Ersin, İbo, herkes oynuyor… Seyirci ilk uc dakika hic gulmedi Sonraki 3 dakika yine hic gulmedi. Sonraki 3 dakika da gulmediler ve skec oyle bitti. Kulise girdiğimizde birbirimizin yuzune bakamıyorduk. O skeci yayınlamadık.”