Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yılmaz Erdoğan, Ersin Korkut'a kopeği Mess'in olum haberini nasıl verdiğini anlattı

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Oyuncu Ersin Korkut, Survivor yarışmasına katıldığı sırada kopeği Mess hayatını kaybedince ona bu haberi kuzeni Yılmaz Erdoğan verdi. Erdoğan, o anları "Zor bir konuşma oldu" diyerek anlattı.
Yılmaz Erdoğan, CNN Turk Instagram canlı yayınında Damla Uğurturk'un konuğu oldu. Erdoğan, herkesin merak ettiği Ersin Korkut'la kopeği Mess'in olum haberini verdiği telefon konuşması hakkında da konuştu.
[h=3]"KONSEY BİTTİKTEN SONRA İLK TELEFON KONUŞMASINDA SOYLEDİM"[/h]Unlu oyuncu şunları soyledi: "Ersin Survivor'da inanılmazdı. Cok izan, cok mantık sahibi, cok aklı başında birisi. Survivor'dan iyi bir sonuc alacağını Mess'i tum Turkiye'nin tanıyacağına kim inanırdı? Acun onu onerdi, o da her işte olduğu gibi abisine sordu. Ben de 'olur' dedim. Ersin cok calıştı o yuzden atışları iyiydi. Giderek cok hızlandı ve ofkesini atınca mesela cok iyi idare etti. Olay biraz daha buyudu. Acun 'sen soyle' dedi bana ama sureci asıl yoneten Acun. Reyting kaygısı olsa bunu yayında da yapabilirdi. Buradan ona teşekkur ederim. Tam onların konsey bitti ilk telefon teması kurunca ben soyledim zor bir konuşma oldu.
[h=3]"KOPEK BESLEMEYLE ALAKASI OLAN BİRİ DEĞİLDİ"[/h]Ersin kopek beslemeyle alakası olan biri değildi ama aralarında cok guzel bir bağ vardı. Bence mesele Ersin ve kopeği meselesini gecti sevmek bağlanmakla alakalı bir durum.
yilmaz-erdogan-ersin-korkut-a-kopegi-mess-in-olum-haberini-nasil-verdigini-anlatti-5ecae7a563b60.jpg