Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yıllar sonra gelen itiraf: ''Beşiktaş'a kırgınım...''

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Adem Büyük, futbolarena'ya konuştu.Beşiktaş altyapısından yetişen Adem Büyük genç takımlarda gol krallığı yaşayarak dikkat çekip Anadolu kulüplerine kiralık olarak gönderilmişti. Adem Büyük 2008/2009'da Uğur İnceman'ın Beşiktaş'a transferi karşılığında Mustafa Aşan ile birlikte Manisa'nın yolunu tutmuştu.Futbolu bıraktıktan sonra teknik adamlığa soyunan Adem Büyük şunları söyledi:"BEŞİKTAŞ'A KIRGINIM"Adem Büyük: "Beşiktaş'ta güzel yıllar geçirdim. Çok da başarılı olmuştum. Ama saha içinde agresif yapımdan dolayı sıkıntı yaşadım. Çok abartılı, büyük değildi. Saygı duyuyorum. Kulüpte bu tarz şeylerin olamayacağını söylediler. Bu konuda kırgınım Beşiktaş'a. Çünkü gerçekten güzel yıllar geçirdim ve başarılı olmuştum. Başarılı olmama rağmen bana fırsatı vermediler. Kimseyi yargılamak istemiyorum ama benim yedeklerim bile şans bulurken, bana o şans gelmedi." duhuliye.com