Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Yıllar sonra gelen itiraf: ''Ben bırakmadım, bıraktırdılar!''

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Beşiktaş tribünlerinin tanınmış isimlerinden Alen Markaryan, ALENİ TV'de son dönemde maçlara gitmemesi ve siyah-beyazlı takımı tribünde yalnız bıraktığı yönündeki söylemlere sert tepki gösterdi.Kendisinin neden tribünde olmadığının bilinmediğini belirten Markaryan, Beşiktaş'a verdiği yılları ve geçmişte yaşadığı zorlukları hatırlatarak dikkat çeken açıklamalarda bulundu.“Beşiktaş'ı statta niye yalnız bırakalım?”Tribünlere gitmemesi üzerinden yapılan yorumlara tepki gösteren Markaryan, şu ifadeleri kullandı:“Beşiktaş'ı statta yalnız bırakma diye bir şey yok arkadaşlar. Beşiktaş'ı statta niye yalnız bırakıyoruz ya? Bunları size kim söylüyor ya?Hani benim maça niye gelmediğimi bilmezsin. Niye böyle bir konunun içinde olduğumuzu bilmezsin. Kafanızda bir şey var, onu konuşup duruyorsunuz.”“Bazı şeyler her yerde konuşulmaz”Yaşanan sürecin kamuoyuna yansımayan yönleri olduğunu ima eden Markaryan, sözlerini şöyle sürdürdü:“Bazı şeyler vardır hayatta, her yerde konuşulmaz, her yerde anlatılmaz. Hani derler ya, benimle beraber mezara gidecek diye. Tamam mı? Şimdi bu da onlardan bir tanesi gibi.”“40 sene Beşiktaş'ın peşinde koşturduk”Beşiktaş tribünlerinde geçirdiği yılları anlatan Markaryan, siyah-beyazlı takıma olan bağlılığını şu sözlerle dile getirdi:“Ben aklımın ermeye başladığı tarihten beri, 1978-79 yılından beri maçlara gidiyorum.Damdan giriyoruz, çatıdan giriyoruz, kapıdan giriyoruz, müdüriyetten giriyoruz, itfaiyeden giriyoruz, bir biletle iki kişi giriyoruz.Kapalı'nın üstüne çıkar, erken de sabah beşte altıda gelip Kapalı'nın üzerinde yatardık. Kapılar açıldıktan sonra aşağı inerdik.Bir sürü şey yapardık. Hep bilet bulamazdık, demirlere tırmanırdık. Hep maça girerdik ama. Beşiktaş'ın peşinde bir 40 sene koşturduk.”“40 sene koşturduğun bir takımı pat diye bırakır mısın?”Beşiktaş için yıllarca emek verdiğini ve büyük fedakârlıklarda bulunduğunu vurgulayan Markaryan, şu ifadeleri kullandı:“Pat diye bırakır mısın? 40 sene koşturduğun bir takımı, bir sürü emek vermişsin, bir sürü bedel ödemişsin, deplasman deplasman gitmişsin, gelmişsin.Bırakır mısın? Bırakmazsın. Bıraktırırlar.”“Ben bırakmadım!”Açıklamasının sonunda Beşiktaş'tan kendi isteğiyle uzaklaşmadığının altını çizen Alen Markaryan, sözlerini şu ifadelerle tamamladı:“Ben bırakmadım. Bu kadar. Yani onun ötesini konuşmanın da bir anlamı yok.”duhuliye.com www.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026