Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yıldız Tilbe "Evlendim" diyerek bombayı patlattı, altından bambaşka bir olay cıktı

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Koronavirus salgınından dolayı vaktini evinde gecirmeye devam eden başarılı şarkıcı Yıldız Tilbe, dun akşam Twitter hesabından evlendiğini soyleyerek herkesi şaşkına cevirdi. Ancak kısa surede yeni paylaşımlar yapan Tilbe'nin o paylaşımını bir kedi sahiplendiği icin yaptığı anlaşıldı.
[h=3]"BEYİM BUTUN VAKTİMİ ALIYOR, UYUTMUYOR"[/h]Twitter hesabını aktif olarak kullanan usta sanatcı, peş peşe paylaşımlar yaparak "Evlendim, beyim butun vaktimi alıyor. Yemek beğenmiyor, her yerde yatmıyor. Neredeyse uyutmuyor beni" dedi. Tilbe, bu paylaşımıyla gundem olunca kısa surede yorum ve beğeni yağdı.
[h=3]"DENGİNE GORE ERKEK YOK"[/h]Ancak peş peşe yaptığı paylaşımlara devam eden Tilbe, sahiplendiği yavru kedinin fotoğrafını "Son sevgilim, uyuyor" notuyla paylaştı. Tilbe'nin kısa sureli yarattığı bu heyecan ise takipcilerini merak ettirdi. Ancak gerceği oğrenen sosyal medya kullanıcılar sanatcı icin "Sana da bu yakışır dengine gore erkek yok" yorumunu yaptı.
yildiz-tilbe-evlendim-diyerek-bombayi-patlatti-altindan-bambaska-bir-olay-cikti-5eea0ffee3bc1.jpg

yildiz-tilbe-evlendim-diyerek-bombayi-patlatti-altindan-bambaska-bir-olay-cikti-5eea0ffeeee8f.jpg

yildiz-tilbe-evlendim-diyerek-bombayi-patlatti-altindan-bambaska-bir-olay-cikti-5eea0fff33089.jpg