Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yıldız Asyalı’dan 30 gun icinde ayrılığı Kerem Saka’ya: İyi oyuncu!

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Yonetmen yardımcısı Kerem Saka ile nikah kıymadan duğun yapan ve birliktelikleri sadece 30 gun suren oyuncu Yıldız Asyalı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gondermede bulundu. Hayat Bilgisi dizisinde canlandırdığı “Ruya Şahiner” karakteriyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan oyuncu Yıldız Asyalı, 29 Haziran’da bir suredir birlikte olduğu yonetmen yardımcısı Kerem Saka ile Bodrum’da bir duğun yaptı.
“BENİ SURUKLEYEREK EVDEN ATTI”
Nikah kıymadan sadece duğun yapan Yıldız Asyalı’nın mutluluğu kısa surdu. Sevgilisinden şiddet gorduğunu soyleyen Asyalı, gectiğimiz gunlerde evlerini ayırdı. Yıldız Asyalı ayrılık nedenini “Havyan barınağından bir köpek sahiplendim. Kerem’in bana verdiği 1000 lira ile nakliye ücretini ödeyerek köpeğime kavuştum. Kerem buna çok kızdı ve beni sürükleyerek evden attı. Bu olaydan sonra benim için Kerem sayfası kapandı, bitti. Zaten resmi nikahımız yok, sadece düğün yapmıştık” sozleriyle acıkladı.
ESKİ SEVGİLİSİNE GONDERME
Yıldız Asyalı eşi Kerem Saka ile duğunlerinde cekilmiş bir karesini Instagram hesabından paylaştı. Asyalı fotoğrafa “İyi oyuncu! Başarılarının devamını dilerim” notunu yazdı. Asyalı’nın bu paylaşımına yorumda bulunan şarkıcı Işın Karaca ise “Aa yonetmen yardımcısı sanıyordum ben” notunu duştu ve gulucuk emojisi koydu.
yildiz-asyali-dan-30-gun-icinde-ayriligi-kerem-saka-ya-iyi-oyuncu-5f2911a0cfee6.jpg