Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yeşim Salkım gozyaşlarına boğuldu

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Katıldığı bir programda babası ile ilgili konuşurken, "Babamla geciremediğim zamana cok uzuluyorum. O kadar guzel bir yuvanın bir başkası tarafından yıkılmış olmasını kaldıramıyorum. Benim ailem de boyle yıkıldığı icin parcalanmış bir ailede kac yaşınızda olursanız olun eğer gecmişinizdeki yaralar kapanmamışsa cok derin izler bırakıyor" dedi ve gozyaşlarına boğuldu. Gectiğimiz gunlerde kendisine kufreden sosyal medya unlusu Murat Ovuc’u mahkemeye veren ve son donemin konuşulan ismi olan Yeşim Salkım, YouTube’daki Katarsis programına konuk oldu. İşte, Salkım’ın acıklamaları…
“Korkularım var. Gencken her şey daha kolaymış. Cesur bir cocuktum ben ve şu an baktığımda her şeyden korkuyorum, itiraf edemiyorum. Bu benim hikayem ve bu dunyadan ayrılırken hic kimseden nefret ederek gitmek istemiyorum.
“BU GEMİDEN MUTLU İNECEĞİM”
Kendin ol. Başkalarını taklit ederek mutlu olamazsın. Kendine ait bir karakterin olmalı ki sen mutlu olasın ve cevrendeki insanlara mutluluk verebilesin. Kimseyi uzme cunku kırdığın yerden kırılırsın. İnsanları kırmamaya calış cunku bir gun yaşattığın her şey senin kapına gelip seni calabilir ve cok uzulebilirsin. Bunlardan ders cıkar. Affetmek Allah'a mahsus. O kişiye (Gulben Ergen’e) soyleyebileceğim tek şey ben bu gemiden mutlu ineceğim ve inerken kendi adıma senden nefret etmeden ineceğim.
“BABAMLA GECİREMEDİĞİM ZAMANA UZULUYORUM”
Babamla geciremediğim zamana cok uzuluyorum. O kadar guzel bir yuvanın bir başkası tarafından yıkılmış olmasını kaldıramıyorum. Benim ailem de boyle yıkıldığı icin parcalanmış bir ailede kac yaşınızda olursanız olun eğer gecmişinizdeki yaralar kapanmamışsa cok derin izler bırakıyor. O yuzden bende bunlardan ne kadar kactıysam hep yakalandım.
“OZGURLUĞU SECTİM”
Ben her evliliğimin sonunda ozgurluğumu sectim. İhanet tanıdığım bir histi ve duyduğumda bir daha hatırlatıldı bana. Dedim ki bunun devamı gelecek ve burada bitecek. İhaneti duyduğu anda bir kadın bilsin ki onun devamı gelecektir ve o iş bitecektir. Ben gitmeyi sectiğim icin hicbir zaman pişman olmadım. Ayrıldıktan sonraki surecte 48 kiloya duştum. Kendimi nasıl oldurebilirim diye duşunduğum donemler oldu.
EN BUYUK HAYALİ TORUN SAHİBİ OLMAK
Evlatlarımın cocukları olduğu zaman kok saldığımı ve o koklerin derinlere gittiğini hissedeceğim. Bu dunyadan olup gittikten sonra senden kalan koklerin olması ve onların o kokleri dunyaya bırakacak olması hayalim. Coğu hayalimi gercekleştirdim. En buyuk hayalim torunumu kucağıma almak.”
yesim-salkim-gozyaslarina-boguldu-5f393ae1c4caf.jpg

İLGİLİ HABERSisi ve Murat Ovuc icin suc duyurusunda bulunan Yeşim Salkım'ndan flaş hamle