Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yeşilcam’ın yıldızı Coşkun Goğen’den uc film birden

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Antalya'da yaşayan usta oyuncu Coşkun Goğen (75), uc film projesi icin kamera karşısına gecmeye hazırlanıyor. Aydemir Akbaş ile bir komedi filminde oynamaya hazırlandığını soyleyen Goğen, iki film icin de anlaştığını aktardı. Antalya’da bir plajda eğlence muduru olarak gorev yapan Coşkun Goğen, 3 film projesi icin kamera karşısına gecmeye hazırlanıyor.
Usta oyuncu, Aydemir Akbaş’ın da rol aldığı komedi filminin hazırlıklarına başladı. Pandemi nedeniyle cekimleri bir sureliğine ertelenen sinema filmi, Antalya ve Alanya’da cekilecek.
Komedi filminin yanı sıra iki film icin de goruşme yaptığını soyleyen Coşkun Goğen, “Calışmayı cok seviyorum. Sinema benim ruhumu yenileyen bir sektor. Ardı ardına gelen projeleri değerlendirmemek olmazdı. Şimdi alt oyuncu kadrolarının toparlanmasını bekliyoruz. Ardından setler kurulacak ve cekimler başlayacak” diye konuştu.
HER GUN SAC SAKAL TIRAŞ OLUYOR
İşi gereği gundelik bakımına da ozen gosterdiğini sozlerine ekleyen Goğen, “Hayatımda uc şeyi değiştirmiyorum. Birincisi sinema, ikincisi et aldığım kasabı, ucuncusu tıraş olduğum berberi. Her daim bakımlı olmam gerekiyor. Devlet memuru gibi evden cıktığımda sacım ve sakalım temiz olmalı. En başta kendime saygı duyuyorum” dedi. (DHA)
Son guncelleme: 14:52 - 13.10.2020