Magazin Editor
Magazin Habercisi
Kanal D'de yayınlanan ve yeni sezona hızlı giriş yapan Yeni Hayat dizisinin 3. bolum 2. fragmanı yayınlandı. Yeni tanıtımda; Yasemin, Adem'in ilgisini cekmeye devam ederken bir yandan da Timur'dan kurtulmanın planını yapıyor. Yasemin Timur'la cıktıkları yolda silahlı adamlar tarafından kacırılıyor. Bu olay sonrasında Timur hemen Adem'den yardım istiyor. Yeni Hayat dizisi birbirinden cok farklı iki ailenin yollarının kesişmesiyle yaşanacak olan aile ile aşkın catışmasını anlatıyor. Yonetmenliğini Başak Soysal ve Cem Ozuduru’nun yaptığı, senaryosunu Elif Usman’ın kaleme aldığı Yeni Hayat dizisinin başrollerini Serkan Cayoğlu ve Melisa Aslı Pamuk paylaşıyor.
YENİ HAYAT 3. BOLUM 2. FRAGMANI
YENİ HAYAT 3. BOLUM 1. FRAGMANI
YENİ HAYAT SON BOLUMDE NELER YAŞANDI?
Adem, adım adım Yasemin'in Timur'dan kurtulmak icin yaptığı kacırılma planını cozmeye yaklaşmaktadır. Bu da Yasemin'in hatalar yapmasına ve yanlış kararlar almasına neden olmaktadır. Timur'un baskıcı tavrı da bunların uzerine eklenince Yasemin kendini iyice koşeye sıkışmış hissetmeye başlar.
Diğer taraftan Nevin de Adem ve yeni işi ile ilgili sorular sormaya başlamıştır. Maddi olarak rahat edeceklerini duşunurken bu yeni iş onun kocasını kıskanacağı bir hal almaya başlamıştır. Zaman ilerledikce Yasemin'in kacış planındaki en buyuk engel Adem olmaya başlar. Kunduzi de bu engeli ortadan kaldırmak icin Adem'e kızı Ece ile bir mesaj yollar. Her şeyin sonunda Yasemin'in yapacağı hamle Adem ve onu yeni bir yola savuracaktır.
Son guncelleme: 12:21 - 14.09.2020
YENİ HAYAT 3. BOLUM 2. FRAGMANI
YENİ HAYAT 3. BOLUM 1. FRAGMANI
YENİ HAYAT SON BOLUMDE NELER YAŞANDI?
Adem, adım adım Yasemin'in Timur'dan kurtulmak icin yaptığı kacırılma planını cozmeye yaklaşmaktadır. Bu da Yasemin'in hatalar yapmasına ve yanlış kararlar almasına neden olmaktadır. Timur'un baskıcı tavrı da bunların uzerine eklenince Yasemin kendini iyice koşeye sıkışmış hissetmeye başlar.
Diğer taraftan Nevin de Adem ve yeni işi ile ilgili sorular sormaya başlamıştır. Maddi olarak rahat edeceklerini duşunurken bu yeni iş onun kocasını kıskanacağı bir hal almaya başlamıştır. Zaman ilerledikce Yasemin'in kacış planındaki en buyuk engel Adem olmaya başlar. Kunduzi de bu engeli ortadan kaldırmak icin Adem'e kızı Ece ile bir mesaj yollar. Her şeyin sonunda Yasemin'in yapacağı hamle Adem ve onu yeni bir yola savuracaktır.
Son guncelleme: 12:21 - 14.09.2020