Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yemekteyiz programını bırakan Seda Sayan, kendisini eleştiren takipcisine kufurle kar

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
O Ses Turkiye jurisinden ayrıldığını acıklayan unlu şarkıcı Seda Sayan, Acun Ilıcalı'nın ricasıyla sunduğu Yemekteyiz programından da ayrılma kararı aldı. Seda Sayan her iki programda da cok yorulduğunu ifade ederek ekranlardan uzaklaşmaya karar verdi.
[h=3]SOSYAL MEDYADA COK KONUŞULDU[/h]O Ses'in ardından Yemekteyiz'i de bırakan unlu şarkıcıya konu hakkında bircok yorum geldi. Yemekteyiz programının fanları ceşitli sosyal medya paylaşımlarına yorum yapmaya başladı.
yemekteyiz-programini-birakan-seda-sayan-kendisini-elestiren-takipcisine-kufurle-karsilik-verdi-5ed8e9975b805.jpg

[h=3]SEDA SAYAN KUPLERE BİNDİ[/h]Bir kullanıcı "Zuhal Topal ile ... yarıştıracağım diye Onur'u yerinden etmeseydi ne guzel millet seyrediyordu, reytingi de fena değildi… Ama onlar kaşındı. Seda Sayan izlenir zannettiler, Zuhal'i gecer sandılar ama nal toplattı yine onlara ve izlenmedi. Ekranda gormekten bıktı millet Seda'yı… Bunu anlamadılar ve ne kadar inkar ederse etsinler insanlar Onur'un kendi isteği ile Yemekteyiz'i bıraktığına inanmadı" deyince Seda Sayan kuplere bindi.
yemekteyiz-programini-birakan-seda-sayan-kendisini-elestiren-takipcisine-kufurle-karsilik-verdi-5ed8e99766d1c.jpg

[h=3]"GİT SAYFAMDAN"[/h]Kullanıcıya cevap veren Sayan şoyle dedi: "Hem beni takip edip, hem de dangalakca yorum yapıyorsun. Onur elli kere 'Ben bıraktım' dese de inanmazsınız. Allah bu vatanı sizin gibilerden korusun, yazık… Şimdi ... git sayfamdan."
yemekteyiz-programini-birakan-seda-sayan-kendisini-elestiren-takipcisine-kufurle-karsilik-verdi-5ed8e997a3345.jpg