Magazin Editor
Magazin Habercisi
Eski model ve dizi oyuncusu Yeliz Yeşilmen, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda Bodrum’daki yazlık evinin cocuklarının bakıcısı tarafından soyulduğunu iddia etti. Cok uzgun olduğunu dile getiren Yeşilmen, “Evime aldığım, guvendiğim, cocuklarımı emanet ettiğim kadın, evimi soyup soğana cevirip ondan sonra defolup gitmiş. Bodrumda bu kadını, bu sahtekarı gorenler lutfen bana DM’den ulaşsın” dedi.
Bir donem Turkiye’de televizyon dizilerinin gozde isimlerinden olan ve aynı zamanda modellik de yapan Yeliz Yeşilmen, dun sosyal medya hesabı uzerinden takipcilerine başına cok kotu bir olay geldiği yonunde video paylaşımı yaptı. Unlu model paylaşımında zaman zaman Adana’dan vakit gecirmek icin gittikleri Bodrum’daki yazlıklarını, cocuklarının bakıcısı olan bir kadın tarafından soyulduğunu iddia etti.
Yaşadığı bu olay sonrası cok uzgun olduğunu dile getiren Yeşilmen, paylaştığı videoda, “Arkadaşlar maalesef gercekten cok kotu bir olay yaşadım. Arkadaşıma gelmiştim. Sonra cocuklarımla markete gittim. Evime gittim ve her taraf kilitli. Evim soyulmuş. Evime aldığım, guvendiğim, cocuklarımı emanet ettiğim kadın, evimi soyup soğana cevirip ondan sonra defolup gitmiş. O yuzden herkes onu arıyor şu anda. Zaten gerekli şeyler yapıldı. Ben sayfamda da paylaştım. Bodrum’da bu kadını, bu sahtekarı gorenler lutfen bana DMden ulaşsın” ifadelerini kullandı.
Dun yaptığı paylaşımların ardından kendisine gelen gecmiş olsun mesajları icin takipcilerine teşekkur eden Yeliz Yeşilmen, konu ile ilgili sosyal medya uzerinden paylaşım yapmaya devam etti. Olayı duyduğunda bakıcı kadının fotoğrafını paylaştığını daha sonra arkadaşlarının uyarısı uzerine sildiğini dile getiren Yeşilmen, “Arkadaşlar, kadının hikayeden suratını kaldırdım. Ama yarın yeniden yayınlayabilirim. O kadar sinirliyim ki. Yazık ya, aile olmak, icine almak, kardeş gibi davranmak, bunlar yanlış şeyler galiba. Benim tek sıkıntım aşırı iyi olmak. Yediğimiz kazıklar ve darbeler voyvoda kazığını gecti” dedi. DHA
‘
sizlere www.magazin.biz.tr farkıyla sunulmuştur