Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yeğeninden Ferdi Tayfur’a ‘çalıntı şarkı’ suçlaması

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
yegeninden-ferdi-tayfur-a-calinti-sarki-suclamasi.jpeg

Arabesk şarkıcısı Ferdi Tayfur'un yeğeni Aydoğan Tayfur, 'Ben de Ozledim' şarkısının kendisine ait olduğunu ileri surerek Ferdi Tayfur'u 'fikir ve emek hırsızlığı' ile sucladı. Ferdi Tayfur’un yeğeni Aydoğan Tayfur, ‘Ben de Ozledim’ şarkısının soz ve muziğinin kendisine ait olduğunu, amcası Ferdi Tayfur’un ‘fikir ve emek hırsızlığı’ yaparak eserine el koyduğunu iddia etti.

“BİR AİLEYE BİR FERDİ TAYFUR YETER”

Ucankuş TV’ye konuşan Aydoğan Tayfur, amcasının “Bir aileye bir Ferdi Tayfur yeter” diyerek kendisinin onunu kestiğini ileri surdu.
Tayfur ayrıca, amcasının kendisinin ilerlemesini istemediğini de dile getirerek, “‘Amcam her şeyi yap, ama muzikle karşıma cıkma’ dedi” ifadelerini kullandı.
yegeninden-ferdi-tayfur-a-calinti-sarki-suclamasi-5fc76fab56182.jpeg

Aydoğan Tayfur

Ote yandan Aydoğan Tayfur benzer iddiaları 3 yıl once de ortaya atmıştı.
Ferdi Tayfur ise iddialara şoyle yanıt vermişti:
“Onu ben okuttum, ustunde emeğim coktur. Nasıl cıkıp ‘benim bestem’ diyebilir? ‘Ben de Ozledim’ bestesini 35 yıl once tertemiz hislerimle yaptım. Meyve veren ağac taşlanır. Gundemde olmak icin boyle bir iddia cıkardı. Aydoğan’ın soyadı Tayfur değil, benim soyadımı kullanıyor. Uvey abimin oğlu kendisi. Aydoğan Tayfur benim sesimi de taklit ediyor. Yetenekli olsa bir beste yapardı.”

sizlere www.magazin.biz.tr farkıyla sunulmuştur