Magazin Editor
Magazin Habercisi
reklam
[h=2]Yayla Corbası Tarifi İcin Malzemeler[/h]
[h=2]Yayla Corbası Tarifi İcin Malzemeler[/h]
- 1 cay bardağı pirinc
- Yarım surahi koyu ayran
- Tuz ,nane
- Yağ
- 2 su bardağı su
- Pirincimizi suyla biraz haşlayalım.İlk diriliği gidene kadar.
- Daha sonra ayranımızı yavaş yavaş karıştırarak tenceremize ekleyelim.Pişirmeye devam edelim .
- Daha sonra kaynayınca uzerine yağ ,nane ,tuz ekleyelim .
- Ben yağı kızdırmadan ekliyorum cok guzel oluyor .
- Sonra biraz daha pişirelim ve altını kapatalım .
- 5 dk boyunca karıştıramaya devam edelim ki kesilmesin corbamız hazır. Afiyet olsun.