Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yavuz Bingol: Yandaşlık kotu bir şey değil

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Yavuz Bingol, konuk olduğu programda yandaş eleştirilerine yanıt verdi. Yandaşlığın kotu bir şey olmadığını belirten Bingol, "Ben bir partili değilim. Bunun yandaşlık olarak algılanması doğru değil" dedi. Turkucu Yavuz Bingol, TV100’de Okan Bayulgen’in sunduğu ‘Nokta’ programına konuk oldu. Bingol, programda “Yandaşlık kotu bir şey değil mi?” sorusuna şu yanıtı verdi:
* Bence yandaşlık kotu bir şey değil. Her partinin kendi yandaşı yok mu? Onlar da yandaş sonucta. Ben bir partili değilim. Bunun yandaşlık olarak algılanması doğru değil. Ben ulkenin sorunlarıyla birebir ilgilenen birisiyim.
* Ozellikle sol sendikalar, dergiler, gazeteler ve radyolar benim 30 yıllık emeğimin hakkını asla odeyemez. Ben cok sayıda dayanışma konserine gitmiş bir insanım.
* CHP’li bir belediye İbrahim Tatlıses ve Tarkan’ın konser ucretinde indirim yapması icin benden yardım istedi.
SOSYAL MEDYADA GUNDEM OLDU
Ote yandan turkucunun yandaş eleştirilerine verdiği yanıt sosyal medyada gundem oldu. Twitter’da cok sayıda kullanıcı “Yavuz Bingol” etiketi altında paylaşım yaptı.
Son guncelleme: 11:57 - 23.09.2020