Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yasemin’den ‘kemik’ yanıtı

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Yasemin Ozilhan, bir paylaşımında gorulen sırt kemiği ile ilgili acıklama yaptı. Ozilhan, "Kimde boyle bir şey var Allah aşkına? Bu sırt kası. Herkeste olan bir şey" dedi. Corona virusu salgını sonrası ailesiyle eve kapanan Yasemin Ozilhan, ceşitli aktivitelerle zamanını değerlendiriyor. Cocuklarıyla oyunlar oynayan Ozilhan, boş zamanlarında da spor yapıyor. Evinde ozel spor salonu bulunan Ozilhan, zaman zaman da spor yaparken cektiği video ve fotoğrafları sevenleriyle paylaşıyor.
DİKKAT CEKEN SIRT KEMİĞİ
Guzel oyuncu, gecen hafta bakım yaparken cekilen bir fotoğrafını ‘Emoş'umun gozunden’ notuyla sosyal medya hesabından paylaştı. Kısa surede binlerce beğeni alan paylaşımda dikkat ceken, Ozilhan’ın sırt kemiği oldu. Takipcileri Yasemin Ozilhan'ın fotoğrafına “Bu hangi seviye zayıflıktan sonra oluyor?” şeklinde yorumlar yaptı. Yasemin Ozilhan ise yorumlara sinirlenerek acıklama yaptı.
yasemin-den-kemik-yaniti-5ea9c2fc6750a.jpg
“BU SIRT KASI”
Ozilhan, “Oncelikle aşırı zayıf değilim. 52 kiloyum. Bu benim yapım. İki tane omurgam olduğunu bile yazmışlar. Kimde boyle bir şey var Allah aşkına? Bu sırt kası. Herkeste olan bir şey. Spor yaptıkca belirgin hale geliyor. Sağlıklı besleniyorum. Halimden memnunum. Tuhaf eleştirilere katılmıyorum.” dedi.
Son guncelleme: 11:44 - 29.04.2020