Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

“Yarışacak tek takım Beşiktaş”

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Beşiktaş'ın efsane isimlerinden olan ve Türk futbolunda da önemli yer etmiş eski oyunculardan Ahmet Dursun, FANATİK editörlerinden Berkay Eğriboyun ile yaptığı röportajda çok önemli açıklamalarda bulundu."İNÖNÜ ÇİMLERİNE GÖMDÜK"Tarihi Barcelona zaferiyle gelen soruyu yanıtlayan Ahmet Dursun, "O maç öncesi 3 mactir gol atamıyordum Bu maç benim için hem camiamız adına hemde benim adima tarihe geçmek için büyük bir firsat oldugunu biliyordum.Ona göre hazırlandım eskiden walkman vardı. Özcan Deniz'in, Aslan gibi şarkısını sabaha kadar dinleyerek maça hazırlandım 3 saat uyudum.Takım olarak inandık.Takım halinde dünya devi olan Barcelona'yı, as takımına karşı Rivaldo'lu Kluivert'lı Overmars ve sayamadığım onca yıldizlarına karşı onları İnönü çimlerine gömdük. 2 gol attım Yüzüncü yılımızda da şampiyonluk yaşadık ama maç sonrası kutlamalar Fulya tesisine ulaşmamız 2 saat sürdü. Fulya'da şampiyonluktan daha fazla kutlama oldu. Bu beni hep gaza getirdi. Büyük golcüler büyük maçlarda ortaya çıkar, önce her derbide gol attim sonrasında Barcelona maçında." ifadelerini kullandı.“ASLA UNUTULMAYACAK”Barcelona galibiyetinin asla unutulmayacağını belirten Ahmet Dursun şu sözlerle devam etti:"O kadar sakatlık yaşamama rağmen şuan hala tarihin en çok gol atan 10 futbolcusundan biriyim. Her şampiyonluk kutlamalarında unutulmaz futbolcular arasında hem davet edilir hem de ismim anons edilir. Çok gurur verici bir şey benim ve ailem için ama hala bir doğum günüm resmi sayfada paylaşılmadı. Çok önemli değil. Ama hiç iz bırakmayan ama doğum günü kutlanan futbolcular gördüğüm de bir burukluk oluyor. Barcelona galibiyeti Şuan 25-26 sene geçti ama bu maç hala unutulmadı asla da unutulmayacak." "NE BEN NE DE TARAFTAR UNUTABİLİR"Kendisi için unutulmaz olan golün hangisi olduğu sorusunu yanıtlayan Ahmet Dursun, "Unutamadığım çok gol var, ama İnönü'de 3-1 Galatasaray maçında 2 gol 100. yıl da Fenerbahçe deplasmanında attığım gol ve 90+6'da attığım galibiyet golü. Ne ben ne de Beşiktaş taraftarı unutabilir." diye konuştu.“HER GOL AYRI DEĞERLİ”Galatasaray ve Fenerbahçe derbilerinin hangisinde daha çok gol atmaktan hoşlandığı sorusuna cevap veren Ahmet Dursun şu sözlerle devam etti:“Galatasaray'a da Fenerbahçe'ye de goller atmanın gururunu yaşamış biri olarak her ikisine de aynı zevkle gol atmayı seviyorum. Her maç Beşiktaş formasıyla atılan gol benim için çok değerli.”F.BAHÇE İKİNCİLİĞİ KAYBEDEBİLİR"Galatasaray'da yaşanan sakatlıklar sonrası Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışında geri dönüş ihtimali ile ilgili soruya cevap veren Ahmet Dursun, "Fenerbahçe'nin bırakın şampiyonluk şansını eğer ki derbide Beşiktaş'a yenilirse ikincilik şansıda biter. Bir takım şampiyonluğa giderken 3 forvetini yollayıp sezona devam ederken forvetsiz şampiyon olma ihtimali asla olamaz atanın ve tutanın iyi olmalı her zaman. Hiç bir takım forvetsiz şampiyon olamaz varsa 1-2 örneği vardır oda Barcelona gibi takımlar olur. Sidiki Chérif'i aldılar iyi oyuncu olabilir ama genç ve tecrübesiz yanlış tercih." dedi.“OH YERİNE DAHA İYİSİ ŞART”Beşiktaş'ın yeni golcüsü Hyeon-gyu Oh'un performansına yönelik soruyu yanıtlayan Ahmet Dursun şu sözlerle devam etti:“Hyeon-gyu Oh iyi futbolcu ama kesinlikle Beşiktaş şampiyonluk yolunda 1 forvet olarak yeterli değil. Yeni sezona kesinlikle direkt oynayan daha iyi bir golcü oyuncu şart. Eğer ki hedef şampiyonluksa.”“SADECE BEŞİKTAŞ YARIŞABİLİR”Son olarak Beşiktaş'ın önümüzdeki sezon doğru takviyelerle Galatasaray'la yarışabilecek tek takım olduğunu belirten Ahmet Dursun şu sözlerle cümlelerini noktaladı:"Eğer ki Sergen Yalçın desteklenir, yeni sezona direkt oynayacak ihtiyaç olan bölgelere 6-7 transfer olursa Galatasaray'ı zorlayacak tek takım Beşiktaş olur."Fanatik HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..