Sevgili Magazin Kulübü Üyeleri, biliyorum şimdi hepiniz en son kim kiminle yakalandı, hangi ünlü nerede tatil yapıyor diye merak ediyorsunuzdur ama bugün öyle bir haberle geldim ki, magazin gündemi bir yana, bence bu ülkedeki milyonlarca çalışanın hayatını doğrudan etkileyecek ve herkesi yakından ilgilendirecek! Yargıtay'dan adeta bomba gibi düşen emsal bir karar çıktı ve bu karar, uzun yıllardır izninizin gözünüzün önünden adeta buharlaştırıldığı gerçeğini gün yüzüne çıkarabilir! Kim bilir, belki de yıllardır farkında olmadan hak ettiğiniz o birkaç gün izin, sizden çalındı ve şimdi Yargıtay bu haksızlığa dur demek için elini taşın altına koydu!
Peki nedir bu kararın detayları ve neden bu kadar önemli? Yargıtay, yıllık izinlerin hesaplanmasıyla ilgili köklü bir değişikliğe imza attı. Malumunuz, pek çok iş yerinde çalışanların "tatil" adı altında kullandığı izinler ya da resmi tatillerin arasına sıkışan günler gibi çeşitli durumlarda, işverenlerin yasal izin süresinden çeşitli kesintiler yaptığı biliniyordu. Hatta bazı şirketler, sanki size bir lütufmuş gibi, aslında yasal hakkınız olan izin sürelerini kendi kafalarına göre yorumlayabiliyordu. İşte bu yeni emsal karar, bu tür uygulamalara "dur!" diyor ve aslında size ait olan izin günlerinin kimse tarafından elinizden alınamayacağının altını çiziyor. Bu karar, bundan sonraki benzer davalar için de yol gösterici olacak ve potansiyel olarak binlerce mağdurun hakkını aramasının önünü açacak! İnsan kaynakları departmanları için de yeni bir dönemin başladığını söylemek yanlış olmaz!
Düşünsenize, yıllardır size ait olan o 2-3 gün izin, küçük küçük kesintilerle toplandığında nasıl da büyük bir haksızlığa dönüşebiliyor! Bu durum hem dinlenme hakkınızın gasp edilmesi hem de belki de alamadığınız o günler yüzünden kaybettiğiniz bir tatil, bir aile zamanı demek. Şimdi eminim pek çoğunuz kendi izin bordrolarını, geçmişteki tatil planlarını düşünmeye başlamıştır. Acaba benim de iznimden çalındı mı? Yasal olarak bana ait olan o günler nerede? Bu karar, iş hukukunda adeta bir devrim niteliğinde ve çalışanların haklarını daha sıkı savunmasının önünü açacak bu gelişme, hepimizin gelecekteki çalışma hayatını şekillendirebilir.
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Kendi iş yerinizde benzer durumlar yaşadınız mı ya da geçmişe dönük izin hesaplarınızda bir tuhaflık fark ettiniz mi? Yorumlarda buluşalım ve bu önemli konuyu birlikte masaya yatıralım!