Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yapay Zekayla Jennie’nin Görüntülerini Manipüle Edenler İçin Emsal Karar: 7 Yıl Hapis İstemi

prenses

Member
12.5 milyon izlenmeye ulaşan Jennie‘nin kazara maruz kaldığı görüntü skandalı büyüyor. “Deepfake veya montaj sandım” bahanesi yasal olarak geçerli olmayacak. Hem videoyu ilk yükleyen hem de tekrar paylaşanlar 7 yıla kadar hapis cezası riskiyle karşı karşıya kalacak.

Netizen yorumları:

1. Lütfen bundan sonra kıyafet seçimi konusunda daha dikkatli olunsun. Ne zaman bu konuya dikkat çeksem insanlar bana antici diyor ama şuna bir bakın; bu kaçıncı kez oluyor? (İç çeker)
  2. Birisi yüklenen o fancam görüntüsünü yakınlaştırmamış mıydı?
    (Cevap: Hayır hayır, aslında yapay zekaydı)
  3. Bekleyin, o yapay zeka değil miydi? Twitter ana sayfamda sürekli karşıma çıkıyordu. Tanrım, videonun hemen kaldırılması için yasal işlem başlatması gerekiyor.
  4. Videoyu paylaşanların hepsi yabancıydı. Onları yakalamaları mümkün olacak mı?
  5. Çok iyi olmuş.
  6. Nasıl yani? O kişi Koreli miydi? Yabancı değil miydi?
  7. Vücudun belirli bölgelerini yakınlaştırıp yavaşlayan videolar ya da daha kışkırtıcı hale getirmek için yapay zekayla düzenlenen kesitler cinsel taciz kapsamına girer ve dava açılması için kesin bir gerekçedir. Umarım burada kurbanı suçlayıp alay edenlerin hepsi hak ettiklerini bulur.
  8. Lütfen bu kişileri düzgün bir şekilde cezalandırın.
  9. Vay canına ㅋㅋㅋㅋㅋ Kurbanı suçlayan yorumlar gerçekten inanılmaz. Umarım aynı tacizi kendiniz de yaşarsınız, bunun gerçekleşmesi için dua ediyorum.
  10. Davada başarılar, sonuna kadar arkandayız.

Kaynak: pannchoa

The post Yapay Zekayla Jennie’nin Görüntülerini Manipüle Edenler İçin Emsal Karar: 7 Yıl Hapis İstemi appeared first on KoreZin.