Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yaban Mersinli Cheessecake

Ollleybe

Member
Katılım
1 Ocak 2020
Mesajlar
139
[h=2]Yaban Mersinli Cheessecake Tarifi İçin Malzemeler[/h]
  • 200 gr ezilmiş tam tahıllı bisküviler
  • 1 fincan yulaf ezmesi
  • 6 yemek kaşığı esmer şeker
  • Bir çimdik tuz
  • 1 vanilya çubuğu
  • 6 yaprak jelatin
  • 1 su bardağı su
  • 400 gr krem peynir kreması
  • 500 ml krema
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 yemek kaşığı limon suyu
  • 1 su bardağı tikurzena
  • 250 ml krema
  • 4 yemek kaşığı pudra şekeri
  • 2 paket vanilya şekeri
  • 2 su bardağı tikurzena
[h=2]Yaban Mersinli Cheessecake Tarifi Yapılışı[/h]

  1. Taban için.Tam tahıllı bisküviyi, yulaf ezmesini esmer şekeri 1 su bardağı su ve vanilya özünü karıştırın. 24 cm’lik 9cm yüksekliğinde kek kalıbına koyup, önceden ısıtılmış 160 ° C fırına yerleştirip, 10-15 dakika üzeri kizarana kadar pişirin. Soğuması için bir kenare bırakın.
  2. 1/4 su bardağı su içinde jelatini ıslatın, ardından, çözülene kadar ateşte benmali usulu eritin.
  3. Limon suyu, peynirliği krema, diğer kremayı, şekeri karıştırın. Tikurzena ekleyin. blendirda ezin.
  4. Tüm malzemeleri karıştırdıktan sonra, ılık haldeki jelatini ekleyin.
  5. Tüm malzemeleri tabanın üzerine dokun düzleyin. buzdolabına koyun.
  6. Kekin üzeri için.Pudra şekeri 250 krema karıştırıp üzerine düzleyin tikurzenayilari en üzerine yerleştirin artık dolaba gidebilir.Afiyet olsun.