Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Woody Allen’dan tecavuz suclamasına yanıt: Endişeli değilim

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Tecavuz suclamasıyla karşı karşıya kalan ABD'li yonetmen Woody Allen, iddialar hakkında acıklamalarda bulundu. Allen, "Duygusuz gorunmek istemem ama endişeli değilim" dedi. Hollywood’un unlu yonetmeni Woody Allen, kendisine yoneltilen tecavuz suclamaları hakkında acıklamalarda bulundu. 84 yaşındaki Allen, “Temize cıktığım hissinde değilim cunku bu endişelenmiş olduğumu ima ediyor ve duygusuz gorunmek istemem ama endişeli değilim” dedi.
Usta yonetmen, “Tabii ki dedikodu ve skandal oznesi olduğumun farkındayım ama bunun beni rahatsız etmesine de izin veremem. Bu iddia yalan ama harika bir boyalı basın draması” şeklinde konuştu.
woody-allen-dan-tecavuz-suclamasina-yanit-endiseli-degilim-5eceb60b04605.jpg
Fotoğraf: DepoPhotos

[h=2]“ODUL ALMAK İCİN FİLM YAPMAM”[/h]Diğer yandan Hollywood’taki bazı kişilerin kendisiyle ilişki kurmak istemiyor olmasından rahatsızlık duymadığını dile getiren Allen, “Partilere gitmem. Gişe veya oduller umrumda değil. Benim icin Oscar kazanmanın pratiğin otesinde cok az anlamı var” dedi.
Odul almak icin film yapılmayacağını dile getiren yonetmen, “Mozart hicbir zaman bir senfoniyi odul duşunerek bestelemedi” ifadelerine yer verdi.
woody-allen-dan-tecavuz-suclamasina-yanit-endiseli-degilim-5eceb60b4e174.jpg
Dylan Farrow ve annesi Mia Farrow/Fotoğraf: DepoPhotos

[h=2]NE OLMUŞTU?[/h]Woody Allen’ın uvey kızı Dylan Farrow, 7 yaşındayken unlu yonetmen tarafından cinsel istismara uğradığını iddia etmişti. MeToo hareketi ortaya cıktıktan sonra da, Farrow’a yonelik cinsel daldırıda bulunduğu iddiaları yeniden gundeme gelmiş, fakat Allen suclamayı her fırsatta reddetmişti.
Farrow, CBS programı This Morning’de, “Yapabileceğim tek şey gerceğimi anlatmak ve birinin beni sadece duymak yerine bana inanacağını ummak” şeklinde konuşmuştu.