Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

WJSN’den Dayoung’un Sıradışı Fan Servisi Netizenlerin Tepkisini Çekti

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

prenses

Member
WJSN‘den Dayoung‘un üniversite festivalindeki fan servisinden son görüntüler. Dayoung hayranlarına kucağına oturtarak sarılmaya kadar varan bir fan servisi sunuyor. Hanyang Üniversitesi erkek öğrencisi sahneden ağzı kulaklarında iniyor ㅋㅋㅋㅋ

Dayoung‘un bu tarz samimi fan servislerini kadın hayranlarıyla da yaptığı biliniyor ancak bu defa karşı cinsten birinin çıplak elini doğrudan şarkıcının karnına koyması netizenler arasında büyük tepkiye yol açtı.

AVvXsEgk4Mk7uRC1Z9Znc57HRbqTiAPPKnH44NOCAzGDV8a-dL0_TPvlc2JmUDv7l6fjEmcGuz8MMJvMBrMtWTE-wqDlLKHY6IDngJOWIdAaewlXQFhDgVs35mq0rFOGh3CaNcGXgOG0_D1YA5YNubgbXGdzoPQ6OL9ptChQl1YqgtuUEv5GmWSQx5cB3efxDE9B

우주소녀 다영 대학교 축제 팬서비스 근황.

무릎의자에 허그까지 해주는 다영.
한양대 남학생 싱글벙글 내려감ㅋㅋㅋㅋ https://t.co/XWtDWQ45jq

— 영리 (@Younglee88) October 3, 2026

Netizen yorumları:

1. Ne yapıyor bu…
  2. Başlarda ondan hoşlanıyordum ama bu kadarı da fazla.
  3. Bunu neden yapıyor ki? Gerçekten anlamıyorum.
  4. Sanırım bu tarz numaralarla gündem olmaya çalışıyor ama bunun sonu gelmez, bir kez başladı mı sınır koyamazsınız. İlk başta kendine bir alan bulduğu için sevinmiştim ama artık durum çok tuhaflaşmaya başladı.
  5. Dayoung bunu yapmasaydı da onu sevecek bir sürü insan olurdu, umarım artık bunu yapmayı bırakır.
  6. Estetik anlayışı gitgide daha da tuhaflaşıyor.
  7. Ben şu an ne izliyorum?
  8. Çekiciliğini her geçen gün daha da kaybediyor.
  9. Dayoung, bu gerçekten doğru değil.
  10. Burası Amerika değil.
  11. Kendisi bu durumdan memnun olduğu sürece sorun yok.
  12. Iyyy, çok kötü.
  13. Hayranlarına aşılamaya çalıştığı sağlıklı seksi imajı meğer buymuş.
  14. ㅋㅋㅋㅋ Toplumumuzu geriye götürüyor.

Kaynak: pannchoa

The post WJSN’den Dayoung’un Sıradışı Fan Servisi Netizenlerin Tepkisini Çekti appeared first on KoreZin.