Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Volkan Konak’ın Kızından Babalar Günü’nde Duygulandıran Paylaşım

Magazin

Administratör
s-b3393fdb0a57370f54d14d1ef1c3ebf1f1cf8c5e.jpg

Volkan Konak'ın Kızından Babalar Günü'nde Yürekleri Eriten Paylaşım! Sahne Dışı Volkan Konak Nasıl Bir Baba?

Merhaba Magazin Durağı okuyucuları! Bugün gündemimizde, Karadeniz'in asi ve kendine has sesi, 'Mesele' adamı Volkan Konak var. Yıllardır sahnedeki duruşu, şarkıları ve özgün yorumuyla gönlümüze taht kuran sanatçının özel hayatını hepimiz merak ederiz. Bu Babalar Günü'nde ise kızı Şimal Konak'tan gelen bir paylaşım, sadece bizim değil, tüm Türkiye'nin içini ısıttı, gözlerini doldurdu desek yeridir! Babasının sahnedeki o coşkulu ve yer yer sert duruşunun ardında nasıl bir baba olduğunu adeta tüm samimiyetiyle gözler önüne serdi.

Şimal Konak, Babalar Günü'ne özel olarak paylaştığı o karede, babası Volkan Konak ile olan bir çocukluk fotoğrafına yer verdi. Fotoğrafın altındaki duygusal not ise, "Benim canım babam, iyi ki benim babamsın. Seni çok seviyorum. Babalar Günün kutlu olsun..." şeklindeydi. Basit ama bir o kadar da yüreklere dokunan bu sözler, bir sanatçının en özel, en savunmasız anlarına tanıklık etmemizi sağladı. Kızıyla arasındaki güçlü bağ, sevgi ve o 'koruyucu baba' imajı adeta ekrandan fışkırdı. Volkan Konak'ın o mağrur duruşunun ardında, evlat sevgisiyle dolu, şefkatli bir kalp taşıdığını görmek, bizleri de kendi babalarımızla olan anılarımıza götürdü. Ünlülerin çocukları olmak zor zanaat; böylesine içten, gösterişten uzak bir sevgi beyanı ise her türlü takdiri hak ediyor.

Bu paylaşım aslında bize bir kez daha gösterdi ki, ün, şan, şöhret ne olursa olsun, aile bağları ve özellikle bir evladın babasına duyduğu sevgi paha biçilemez. Volkan Konak'ın sahnedeki o güçlü, bazen esprili bazen de düşündürücü tavırlarının yanı sıra, evinde çocuklarıyla nasıl bir ilişki kurduğunu az da olsa tahmin etmemizi sağladı. Böylesine samimi ve sevgi dolu anları bizimle paylaşan Şimal Konak'a da ayrıca teşekkür etmek gerek. Ne dersiniz, Volkan Konak sizce nasıl bir babadır? Kızıyla olan bu özel bağı hakkında sizin yorumlarınız neler?

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!