Magazin Editor
Magazin Habercisi
Vole’de konuşan Mehmet Ertaş, Beşiktaş’ın Eyüpspor karşısındaki performansını ve yeni transfer Dusan Vlahovic’in takıma sağlayabileceği katkıyı değerlendirdi.Yoğun maç temposu nedeniyle bazı oyuncuların dinlendirilmesi gerektiğini belirten Ertaş, Hyeon-Gyu Oh ve Amir Murillo’nun sakatlanma riskine dikkat çekti.“Oh ve Murillo’nun çok sakatlanma riski yükselmiş. Maç temposundan dolayı mecburi bir rotasyon. Dinlenmeleri şart. Riskliymiş durumları çünkü.”“Semih’i beğenmedim”Ertaş, Eyüpspor maçında Semih Kılıçsoy’un performansını ise yeterli bulmadığını söyledi.“Semih’i de ben beğenmedim açıkçası. Çok etkisiz kaldı. Eyüp maçında özellikle ilk yarım saat Beşiktaş’ı çok beğendim. Baskılı oynadı, pozisyonlara girdi vesaire. Bir bitirici oyuncu lazımdı. Yani orada mesela Vlahovic olsa, o maç erken kopabilirdi diye düşünüyorum.”“Vlahovic’le işler değişir”Yeni transfer Dusan Vlahovic’in Beşiktaş’ın hücumuna farklı bir boyut kazandıracağını belirten Ertaş, Sırp golcünün yalnızca kendi skor üretimine değil, takım arkadaşlarının pozisyonlarına da katkı sağlayacağını ifade etti.“Semih’in performansını beğenmedim. Vlahovic’le işler değişir. Hem kendi bitirir hem sağının solunun bitirmesine de yardımcı olur. Çünkü bağlantı oyununda da iyi olan bir oyuncu.”Vlahovic’in ceza sahası içerisindeki hareketliliğinin Beşiktaş’ın pozisyon sayısını artırabileceğini belirten Ertaş, Trossard örneği üzerinden değerlendirmede bulundu.“Ceza sahası içi hareketliliği var. Onun konumlandırması, mesela ceza sahası içerisindeki hareketliliği sana ekstra pozisyon yaratıyor. Top Trossard’ın ayağında, içeride atıyorum Semih var. Semih stoperlerin arasında duruyor ama Vlahovic orada bir ön direk koşusu yaptığında, Trossard topu attığı zaman pozisyon olacak zaten. Yani senin pozisyon sayını da artıracak.”Vlahovic’in ceza sahasında sürekli tehdit oluşturduğunu vurgulayan Ertaş, “Bir de Semih’in durması var, bir de Vlahovic’in durması var. Vlahovic durmuyor işte. Dursa da vuruyor” dedi.“Sezonun en önemli transferlerinden biri”Vlahovic’in transferinin Beşiktaş açısından büyük önem taşıdığını belirten Ertaş, “Ya bence sezonun en önemli transferlerinden biri” ifadelerini kullandı.Nübel’e övgüMehmet Ertaş, Beşiktaş’ın kalecisi Alexander Nübel’in Eyüpspor karşısındaki performansını da beğendiğini söyledi.“Nübel de çok iyiydi Eyüp maçında. Özellikle oyun başlatması inanılmaz.”Duhuliye.comwww.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026