Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

“Vlahovic’i daha etkin görmek isterdim!”

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Uğur Karakullukçu, “Ne olursa olsun, geçen hafta da ligde 1-0 geriye düştükten sonra geri dönememişti. Burada en azından 1-0’dan sonra daha iyi bir reaksiyon görmek isterdim. Beşiktaş zaten öne geçtiği maçları kazandı, gol de yemedi ama gol yediği maçları da kaybetti” dedi.Beşiktaş’ın hücum oyuncularından daha fazla katkı beklediğini belirten Karakullukçu, özellikle yeni transfer Dušan Vlahović'e dikkat çekti:“Kanat oyuncularından, hücum oyuncularından, Vlahovic’ten... Bugün biraz daha etkin bir Vlahovic bekliyordum mesela, onları da görmek isterim.”Karakullukçu ayrıca, bu karşılaşmanın Beşiktaş için önemli bir ölçü olduğunu ancak tek başına kesin bir değerlendirme kriteri sayılamayacağını belirterek, kadro derinliğine vurgu yaptı.“Tabii ki ölçü mü? Çok ölçü değil ama biraz daha ölçü. Belli ki derinlik takviyesi yaparken kulübeye düşen oyunculardan da yine fayda sağlayabilmen lazım. Bu adamlar da son derece Beşiktaş’ın oyuncusu” ifadelerini kullandı.Duhuliye.comwww.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026