Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

“Vlahovic kullanım kılavuzunun ilk sayfaları açıldı”

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Ali Ece, Teknik Direktör Vincenzo Italiano’nun oyuncularla kurduğu ilişkinin önemine dikkat çekerken, takımın hücumdaki çeşitliliği ve yeni transferlerin katkısı hakkında da konuştu.Ali Ece, teknik direktör ile futbolcu arasındaki ilişkinin basit bir matematiksel hesap olmadığını belirterek sözlerine şöyle başladı:“Teknik direktör-futbolcu karşılıklı etkileşimi 5 + 5 = 10 değildir. 5 üzeri 2 = 25’tir.Bugün de gördüğümüz gibi hoca ne yapacağını şaşırdı.”Beşiktaş’ta oluşan kadro derinliğine dikkat çeken Ece, özellikle İlhan Fakılı’nın performansını överken Önder Özen ve Nedim Yücel’e de teşekkür etti:“Yalnız çok güzel çektiriyor. Bu arada adaşı Dusan’ın büyük katkısı var. Ona bir kez daha teşekkür ediyorum. Beşiktaş basketbol şubesinin çok değerli insanı Nedim Yücel de oranın genel menajeri, oranın Önder Özen’i. Önder Hoca’ya da...”İlhan Fakılı’nın performansına özel bir parantez açan Ece, genç futbolcunun bir gol ve bir asistle oynadığı karşılaşmayı değerlendirdi:“Yani şu İlhan dediğimiz kardeşimizi Beşiktaş kaça aldı? İlhan kaç yaşında? Bir gol, bir asist, sağ kanatta... Mükemmel. Mükemmel.”Beşiktaş’ın kanat rotasyonunda yaşanan değişime de dikkat çeken Ali Ece, bunun bir lüks olmadığını ve kadro derinliği açısından gerekli olduğunu söyledi:“Geçen hafta dedim ki Beşiktaş ilk defa üst üste maçlarda iki tane kanat forvetle oynuyordu. Şimdi bugün itibarıyla dört farklı kanat forvet oyuncusu yer aldı.”“Lüks falan değil. Olması gereken bu kardeşim. Beşiktaş o, yani Beşiktaş büyüklüğü... Kartal, böyle oynanır abi ya.”Ece, bazı oyuncuların performanslarının önümüzdeki haftalarda daha net değerlendirilebileceğini ifade ederek sözlerini sürdürdü:“Ben de bizde Koreli atar, Korece... Korece bilmiyordum. O bakıyordum da Boşnakça anneanne sağ olsun, hâkimiz birazcık...”“İlerleyen haftalarda göreceğiz. Nöbet... Çok iyi futbol, onu söyleyeyim.”“İlk 15 dakikadaki Beşiktaş başlangıcını çok beğendim”Karşılaşmanın başlangıcından memnun kaldığını belirten Ali Ece, buna karşın takımın savunma dengesinde dikkat edilmesi gereken bir nokta olduğunu söyledi:“Özellikle ilk 15 dakikadaki Beşiktaş başlangıcını çok beğendim.”“Tek tek sövmek gerekirse önce bir nazar boncuğu. Bakın, bu Nübel çok iyi kaleci ama ikinci golü, üçüncü golü ararken 5-05-7 forvet, 0 orta saha... 3-5 forvet, 0 orta saha... 5 koordinatlara mı giriyorsunuz?”Ece, Beşiktaş’ın ilerleyen dönemde daha güçlü rakiplerle oynayacağını hatırlatarak özellikle Avrupa karşılaşmalarına dikkat çekti:“Derbiden önce iyi değil. Hayır, derbiden önce iyi değil. Avrupa Kupası maçları, Leverkusen maçı falan iyi sinyaller değil. Zamanla olabilir. Geri kalanı özellikle işte Avrupa Ligi’ndeki kurada yenebileceğimiz takımlara karşı, İstanbul’da oynayacağımız takımlara karşı çok güzel bir ders niteliğinde, karşılaşma, numune niteliğinde.”“Vlahovic kullanım kılavuzunun ilk sayfaları açıldı”Dusan Vlahovic’in performansına da değinen Ali Ece, İtalyan teknik adamın yıldız golcüyü kullanma biçiminin önemine dikkat çekti:“Sevgili Semih Hoca’nın söylediği ‘Vlahovic kullanım kılavuzu’... Bugün ilk sayfalarını açtı İtalyan, bize işte okudu. Maçı da güzel okudu Beşiktaş.”Ece, özellikle Leandro Trossard’ın Vlahovic’e gönderdiği topların kalitesini öne çıkardı:“Özellikle böyle Trossard’ın şu özelliğinden çok etkilendim. En az üç tane pas var. İyi pas falan değil ama Vlahovic; Dünya Kupası yıldızı, Premier Lig şampiyonu, inatçı, emekçi. Artı senden, benden farklı olarak top kontrolü olayında da çok iyi bir oyuncu.”Trossard’ın gönderdiği topların Vlahovic tarafından değerlendirilmesinin Beşiktaş’ın hücum gücünü artırabileceğini belirten Ece, sözlerini şöyle tamamladı:“Yani üç tane topu başka oyuncu mesela Quaresma ilk geldiği zaman o tip paslara haklı olarak koşmuyordu, ilk geldiği sezon solda oynatırken... Burada Trossard’ın tane çevirdiği var. Daha da fizik, kondisyon açısından keskinleşmiş, çok büyük bir katkı verdi. Onu söyleyeyim.”“Yani o paslar iyi olmasa da Trossard onu yine o topu böyle düzeltmeyi biliyor. Gollerin bir tanesi bu sayede geldi.”Duhuliye.com