Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Vlahovic fırtınası!

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Italiano’nun sahaya sürdüğü 11, dengeli ve güven veren bir kadroydu. İşte biz hep bunu savunduk. Taşlarla fazla oynama dedik. İtalyan hoca dün nihayet doğru yolu buldu, karşılığını da fazlasıyla aldı.Farkı yakala, skoru garantiye al, istediğin hamleyi yap, buna lafımız olmaz... Ancak oturmuş kadronun sağıyla, soluyla fazla oynarsan, başına iş alırsın, örnek Alanya maçı!Çorum’u Galatasaray maçında izledim, son şampiyona direnişini, kafa tutuşunu, alkışladım, güçlü rakibine ilk darbeyi onlar vurdu. Bu tabloyu gördükten sonra açıkçası Beşiktaş’ın işinin kolay olmadığını öngördüm... Ne var ki yanılmışım! Kartal, oturmuş kadrosuyla rakibini adeta gol yağmuruna tuttu, Fenerbahçe derbisi öncesinde gövde gösterisi yaptı.Beni asıl şaşırtan kalitesine, kumaşına hayran olduğum Vlahovic oldu. Niye mi, daha önce oynadığı maçlarda performansı arzulanan seviyede değildi. Ne var ki, tam hazır olmadığı bir ortamda hat-trick yaparak kalitesini ortaya koydu. Yeter ki bulsun sağ, sol hiç fark etmez affetmiyor. Sadece attığı goller değil, savunmaya kadar gelip, hem arkadaşlarına destek veriyor, hem de ileri çıkıp, gol arıyor. Koşuyor, mücadele ediyor, farkını gösteriyor. Vlahovic (3), Cerny, İlhan ve Murillo birer golle farklı galibiyette başrolü oynadılar... Konuk takımın iki golü ise Diomande ve Mahmic’ten geldi. Farkın açılmasından sonra Italiano, hamle üstüne hamle yaptı, hatta Miretti ve Poku’ya şans tanıdı.Evet, Kartal derbi öncesinde farklı galibiyete kanat çırparken, hem moral depoladı, hem de güçlü rakibine gözdağı verdi.Bilal Meşe Milliyet