Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Virus var diye beni eve almıyor

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Hulya Kocyiğit'in torunu Aslışah Alkoclar onceki gun Armutlu'da objektiflere yansıdı. Sağlıklı yaşam mekanını denetlemeye gelen Aslışah Alkoclar muhabirlerle ayakustu sohbet ederek Engin Altan Duzyatan ile evli olan ablasından koronavirus onleminden yakındı.
[h=3]"BENİ EVE KABUL ETMİYORLAR"[/h]Kovid-19 salgını nedeniyle dukkanını Temmuz ayında acacağını soyleyen Alkoclar, "Ben şimdi acmıyorum. Hala cok riskli buluyorum. Temmuz'da acacağım. Acmadan once bir denetim istedim" dedi. Ablası Neslişah Alkoclar ve eşi Engin Altan Duzyatan'ın pandemi suresince evlerinde cıkmadıklarını soyleyen Aslışah Alkoclar, ablasının kendisini evine kabul etmediği soyledi. Alkoclar, "Cok ozledim ablamı onunla goruşemiyoruz. Cok korkuyorlar. Yaklaşık iki aydır hic evden cıkmadılar. Beni de eve kabul etmiyorlar. Motosiklet suruyorum ormanda diye surekli test yaptırıyorum ama hayır gelemezsin eve diyor. Cok ozledim onları" dedi.
virus-var-diye-beni-eve-almiyor-5ed7d5d6b72a7.jpg