Magazin Editor
Magazin Habercisi
Beşiktaş Teknik Direktörü Vincenzo Italiano, Dusan Vlahovic'in transfer sürecini ve siyah-beyazlı takımdaki performansını anlattı. İtalyan teknik adam, Sırp golcünün formuna kavuşması halinde eski seviyesine dönebileceğini söyledi.Vlahovic'i nasıl ikna ettikleri sorulan Italiano, Beşiktaş ile sözleşme imzaladığı gün golcü oyuncuyla görüştüğünü belirterek, “Beşiktaş ile sözleşmeyi imzaladığım gün onunla konuştum. Durumu anlamak için, zira o sırada Juve’den ayrılmak üzereydi. Önemli kulüplerle çok sayıda teması vardı. Bana, bu görüşmelerin bir sonuca varmaması halinde tekrar görüşeceğimizi söyledi” dedi.Kulübün de Vlahovic'i transfer etme konusunda kendisiyle aynı fikirde olduğunu belirten Italiano, “Sonunda, hâlâ büyük değeri ve parlak bir geleceği olan 26 yaşındaki bir oyuncuyu kadromuza kattık” ifadelerini kullandı.“Birkaç yıl önceki Vlahovic'e geri dönebilir”Vlahovic'in performansından da övgüyle bahseden Italiano, “Formuna kavuşursa, birkaç yıl önceki Vlahovic'e geri dönebilir. Şu ana kadar ligde 4 maçta 5 gol attı, onu tam kapasiteye ulaştırmaya çalışıyoruz. Dusan, Avrupa futboluna hâlâ çok şey katabilir, çok genç” diye konuştu.“Sakatlıklar ve bazı durumlar yardımcı olmadı”İtalyan teknik adama Vlahovic'in Juventus'ta neden daha fazla şans bulamadığı da soruldu.Italiano bu soruya, “Bilmiyorum… Ama sonuçta rakamlara bakıldığında birkaç gol attı, performans gösteremediği söylenemez. Sakatlıklar ve takım içindeki bazı durumlar kesinlikle ona yardımcı olmadı” yanıtını verdi.Duhuliye.com