Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Vincenzo Italiano: “Galatasaray’ı rahatsız etmeliyiz”

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
İtalyan teknik adam, Beşiktaş'taki başlangıcının Bologna dönemini hatırlattığını söyledi.İtaliano, takımın mevcut durumuyla ilgili, “Beşiktaş'taki başlangıç bana Bologna'yı çok hatırlatıyor: Tamamlanması gereken bir takım, antrenman kampında birçok genç oyuncu...” ifadelerini kullandı.“Galatasaray’ı rahatsız etmeliyiz”Süper Lig'deki hedeflerinden de bahseden Italiano, Galatasaray'ın son yıllardaki üstünlüğüne dikkat çekerek, “Ligde Galatasaray'ı rahatsız etmeliyiz. Dört yıldır üst üste şampiyon oldular. Takımımız güçlü. 2-3 oyuncu daha transfer edebilirsek daha da güçleniriz. Trossard süper bir transfer. Ağustos başında gelecek.” dedi.“Daha önce hiç böyle bir atmosfer görmedim”Beşiktaş'ın organizasyonundan övgüyle söz eden deneyimli çalıştırıcı, “Beşiktaş üst düzey bir kulüp, süper bir organizasyon, mükemmel bir antrenman merkezi ve inanılmaz bir atmosfer. Daha önce hiç bu kadar ateşli bir atmosfer görmemiş ya da deneyimlememiştim.” ifadelerini kullandı.Avrupa deneyimine vurgu yaptıFiorentina ve Bologna dönemlerinde Avrupa kupalarında mücadele etmesinin kariyerindeki önemine değinen Italiano, “Fiorentina ve Bologna'da Avrupa kupalarını tanıdım. Kendinizi sürekli test ediyorsunuz, bir an bile konsantrasyonu kaybetmemelisiniz çünkü kolay maç diye bir şey yok. Fiorentina ve Bologna bana kendimi gösterme fırsatı verdi. Bu sayede Beşiktaş gibi büyük bir kulüpten teklif aldım.” diye konuştu.“Bazı hikâyeler devam eder, bazıları sona erer”Bologna'dan ayrılık sürecine de değinen Italiano, şu ifadeleri kullandı:“Bologna, beni takımda tutmak için büyük çaba gösterdi. Elbette devam edebilirdim. Ancak bazı hikâyeler devam eder, bazıları ise sona erer. Artık Avrupa kupalarında yer almayacaktık. Son beş yıldır Avrupa'da mücadele etmeye alışmış biri olarak bu benim için önemli bir unsurdu. Yeni bir başlangıç herkes için iyi olabilir.”Duhuliye.com www.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026