Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

''Vasquez bana güven vermedi...''

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Neo Spor'da konuşan Semih Sezerli, Beşiktaş'ın Kolombiyalı kalecisi Devis Vasquez ile ilgili görüşlerini paylaştı.İşte Semih Sezerli'nin görüşleri:Semih Sezerli: ""Sırım gibi kaleci. Boylu poslu... Yani böyle baktığın zaman gerçekten diyorsun ki kaleci. Ayakları var mı emin değilim ama ellerinin biraz olduğuna kanaat getirdim. Kendisiyle bugün tanıştım, izleyenlerden özür dilerim; göremedik çünkü. En son bir yedek kulübesinde gördüm bir maçta, reji çekmişti. Bir de havalimanında sakız çiğniyordu. Havalimanı görüntüsü bile yok o bende. Bir de ayağını şöyle gördüm; oyunu kurarken değil de topu kurtarırken gördüm, kurtarmaya çalışırken. Yalnız ayağıyla topa giden kaleciler beni hep böyle bir işkillendirir. Yani ayakla gitmeyi tercih ediyorsa benim için soru işaretidir. Ben genelde kalecinin ayağını oyun kurarken kullanmasını, elini kurtarış yaparken kullanmasını tercih ederim. Hani bugün ilk defa 'bismillah' sahaya çıktı. O formayı ilk defa giydi. Hadi 10 üzerinden 7 vereyim. Ama şunu da söyleyeyim, hani Beşiktaş da gol yemedi sonuçta. O da kurtarış yaptı. Çocuğu da gömmeyelim ama hani öyle Beşiktaş'ın geleceği olacak falan bir güven vermedi bana."duhuliye.com