Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Var mısın Yok musun'a Katılan Fenomen Yayında Ruj İstedi: "Her Gün ATV'ye Çıkmıyorum"

Magazin

Administratör
s-a4d7ce788c684c0653a2e01a8176aa1517bfc99c.jpg

Var mısın Yok musun'da Kırmızı Ruj Krizi! Fenomen 'Her Gün ATV'ye Çıkmıyorum' Deyince Ortalık Karıştı!

Yılların efsanesi Var mısın Yok musun, yenilenen formatıyla ekranlara geri döndü ve daha ilk haftadan bomba bir olaya imza attı! Ülkenin dört bir yanından tanınan bir fenomen isim, kutuları açmak için geldiği canlı yayında adeta bir 'kırmızı ruj krizi' yaşattı. Programın ortasında aniden "Bana acil bir ruj lazım, lütfen bir kırmızı ruj getirin!" diye talepte bulununca stüdyoda kısa süreli bir şaşkınlık yaşandı. O anlarda ağzından dökülen "Her gün ATV'ye çıkmıyorum sonuçta!" cümlesi ise sosyal medyayı salladı. Sizce bu durum, bir divanın nazı mıydı, yoksa sadece heyecanın getirdiği spontane bir istek mi?

Fenomenlerin her an kameralara hazır olma telaşını biliyoruz ama canlı yayında, hem de ATV gibi büyük bir kanalda bu denli açık bir talepte bulunmak, izleyenleri ikiye böldü. Kimi kullanıcılar "Kadının hakkı, sonuçta bir kez böyle bir fırsat yakalamış, en iyi haliyle görünmek ister" derken, kimileri de "Ne bu acelen, sanki ödül törenine gelmiş gibi!" yorumları yaptı. "Her gün ATV'ye çıkmıyorum" sözü aslında influencer kültürünün zirve anlarından biri gibi. Mükemmel görünme baskısı, her anı içerikleştirme arzusu ve elbette, "bu fırsat bir daha ele geçmeyebilir" düşüncesi... Eskiden yarışmacılar sadece kazanmaya odaklanırdı, şimdi ise "nasıl daha çok konuşulurum" denklemi işin içine giriyor gibi. Ruj isteği sahiden de o anki içinden gelen bir talep miydi, yoksa 'viral olur' düşüncesiyle ince bir strateji miydi, işte asıl merak konusu bu!

Ne olursa olsun, bu 'kırmızı ruj vakası' daha şimdiden magazin gündemine oturdu ve uzun süre konuşulacağa benziyor. Sosyal medyanın çalkalandığı, yorumların havada uçuştuğu bu olay, Var mısın Yok musun'a beklenen ilgiyi de artırdı diyebiliriz. Peki sizce bu durum, bir fenomenin masum bir isteği miydi, yoksa magazin dünyasına bilinçli bir gönderme mi? Herkesin dilindeki bu olayı sizinle paylaşmak istedik.

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!