Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Uygunsuz goruntu davasında dosya savcılıkta

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Oyuncu Berk Oktay'ın sosyal medyada uygunsuz goruntulerini yayınladığı iddiasıyla yargılanan eski eşi Merve Şarapcıoğlu hakkındaki dava dosyası, mutalaasını hazırlaması icin savcılığa gonderildi. İstanbul 23’uncu Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya, 2 yıldan 5 yıla kadar hapis istemiyle tutuksuz yargılanan Merve Şarapcıoğlu katılmadı. Berk Oktay ise duruşmada hazır bulundu.
Oktay, onceki ifadesini tekrar etti. Oyuncunun avukatı da şikayetlerinin devam ettiğini, dosyanın tamamlandığını belirterek davanın karara bağlanmasını istedi. Şarapcıoğlu’nun avukatı ise tanıkların dinlenmesini istedi.
uygunsuz-goruntu-davasinda-dosya-savcilikta-5f7475099643a.jpeg
Mahkeme, davaya ilişkin goruşunu acıklamak icin dosyanın savcılığa gonderilmesine ve tanıkların duruşmada hazır edilmesi icin son kez sure verilmesine karar vererek duruşmayı erteledi.
NE OLMUŞTU?
Boşanma davası surerken Berk Oktay ve Merve Şarapcıoğlu’nun sosyal medya hesapları hacklenmiş ve ciftin uygunsuz fotoğrafları sosyal medyada yayılmıştı.
İlk duruşmada ifade veren sanık Merve Şarapcıoğlu, şunları soylemişti:
* Gmail hesabıma ve bu hesaba kayıtlı icloud ve Instagram hesaplarım hacklendi ve fotoğraflar ele gecirildi. Bu fotoğrafları ele gecirenler, Instagram hesabımdan 5 dakika arayla paylaştı.
* Soz konusu fotoğraflar 4-5 saat hesabımda herkese acık şekilde durdu. Benim de uygunsuz fotoğraflarım paylaşılmıştır. Bu davada mağdur sıfatıyla yer almam gerekirken sanık sıfatıyla yer almam aklıma, vicdanıma sığmamaktadır.
“KARİYERİM BİTİRİLMEK İSTENDİ”
Şikayetci Berk Oktay ise şoyle konuşmuştu:
* Ben topluma rezil oldum. İşimden olma tehlikesiyle karşı karşıya kaldım. Kesinlikle sucu Merve Hanım’ın işlediğine eminim. Boşanmak isteyince kariyerim bitirilmek istendi. Umarım en ağır cezayı alır. (DHA)

uygunsuz-goruntu-davasinda-dosya-savcilikta-5f747509c11a6.jpg

İLGİLİ HABERAşklarını ilan ettiler

Son guncelleme: 11:33 - 30.09.2020